06-14-2012, 01:53 PM
David Hume نوشته: شما گفتید که آمریکا نمیتونه فردو رو نابود کنه که من اثبات کردم میتونه ، این یک مطلب. موضوع اصلی من هم اینجا این هست که هنوز آمریکا کارد به استخونش نرسیده! منظور من این هست که وقتی بحث امنیت ملی آمریکا به میان میاد، آمریکا منتظر اجازه از روسیه ، سازمان ملل و غیره نمیشه! آمریکا سابقه استفاده از بمب اتمی رو داره ، تازه یک رئیس جمهور دموکرات فرمان حمله اتمی به ژاپن رو داد. آمریکا نیروی کماندویی میفرسته داخل خاک پاکستان اتمی که بن لادن رو بکشند، حالا الان میگید که دنیا فرق کرده و غیره ، آمریکا از سلاح اتمی استفاده نمیکنه! ولی این رو هم بدونید که امنیت ملی آمریکا از همه چی ارزشش برای دولت آمریکا بالاتر هست، یک لحظه این تصور رو نکنید که آمریکا مثلا از ترس ۴ تا موشک صادق ۷ و اصغر ۲ از رویارویی با ایران میترسه ، هنوز آمریکا داره تلاش میکنه از راه غیر نظامی مساله رو حل کنه ، ولی وقتی که کارد به استخون رسید با چند صد تا موشک تامهاوک تمامی پایگاههای نظامی ایران نابود میشه
من نگفتم آمريكا نميتونه فردو رو نابود كنه ! گفتم با بمباران و موشكباران نميشه پايگاه هايي كه در دل كوه هستند رو زد و نياز به نيروي زميني هست .
شما گفتيد بانكر باستر هاي آمريكا ميتونه سخت ترين بتون ها رو تا عمق ٦١ متري خراب كنه كه بنده هم گفتم شن و خاك و سنگ در مقابل انفجار مقاومت بيشتري از خودشون نشون ميدند تا يك بتون يكپارچه و براي همينه كه كوه مقاومتش از بتون هاي فلان و بهمان خيلي خيلي بيشتره دليلش رو هم گفتم .
در مورد حمله نظامي هم براتون توضيح دادم كه حتا اگرپاي خشتك اوباما هم وسط باشه آمريكا همين طوري حمله نميكنه . آمريكا تا به اون حد نسنجيده عمل نميكنه كه به خاطر يك ايران كه هيچ خطري هم در واقع براش نداره ، باعث ظهور قدرتهاي اتمي در جهان بشه .
آمريكا سابقه استفاده از بمب اتمي داره كه داره ، مهم اينه كه الان اگر استفاده كنه ريده به همه زوري كه براي راضي كردن قدرتهاي اتمي در مورد كاهش سلاح هاي هسته زده و اون طوري بيشتر به خطر ميوفته ، تازه باقي كشور ها هم به خاطر احساس خطري كه بهشون دست ميده ميرند دنبالش .
من هم جايي نگفتم آمريكا از ايران ميترسه ! گفتمنسخه ليبي براي ايران جواب نميده به دلايلي كه قبلش گفتم و نياز به حضور نظامي در خاك ايران داره . دليل موس موس كردنش هم ترس از ايران نيست . موضوع بودجه نظامي هست كه زمزمه هاي كاهش شديدش داره به گوش ميخوره . فوق فوقش تا ٣ سال آينده تكليف همون رو هم روشن ميكنه .
در مورد نابود كردن پايگاه هاي نظامي هم شرط اول اطلاع از مكانشونه و شرط دوم دسترسي بهشون . اگر فكر ميكنيد آمريكا جاي همه پايگاه هاي نظامي ايران رو ميدونه بايد بگم اشتباه ميكنيد . ولي اين به اين معني نيست كه در آينده هم نميتونه جاشون رو بفهمه .
كسرا جان من سر قدرت نظامي آمريكا با شما همنظرم ، بحث من سر شيوه به انجام رسوندن و مديريت بحرانها و عواقب بعدشه ، چيزي كه خود آمريكا داره مدام روش مانور ميده .
تحريك نكردن بلوك شرق و چين و ساير قدرتهاي اتمي و نظامي دنيا از خود برخورد با ايران مهم تره . بحث امنيت ملي آمريكا اونجاست كه مطرح ميشه نه برخورد با ايران . ايران عددي نيست كه بخواد امنيت ملي جايي رو به خطر بندازه .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری