06-14-2012, 11:33 AM
Reactor نوشته: شما عرقیجات خوردی. ویسکی و ودکا رو نباید مزه مزه کرد. باید سریع قورت داد بره پایین. برای همین به این ها میگن "زهره ماری"!نه اتفاقا انواعش رو امتحان کردم...هم زهر ماری هم غیر زهرماری!!! با هیچ کدوم حال نکردم.اصولا هر چیزی که ته مزه الکل داشته باشه برام غیر قابل تحمله!!!
ولی خوبی ویسکی و ودکا اینه که درصد الکلشون بالاست و زود تر آدم رو میگیره و پرت میکنه فضا. وگرنه من فکر نمیکنم غیر از معتادان به الکل که حتی الکل اتانول رو سِک مثل آب قورت میدن کسی باشه که با طعم این ها اصولن حال کنه. همه بخاطر بعدش میخورن! بعدش کیف میده!
Reactor نوشته: تورک های ترکیه راکی رو با کمی آب قاطی میکنند سفید به رنگ شیر در میادبه شوخی گفتی یا جدی؟! آخه این رنگ شیری کجا و از شیر به عمل اومدن کجا...من اینجا نوشتم که ظاهرا از شیر هم میشه نوشیدنی الکی درست کرد.
اتفاقا گفتی راکی من یه بار اومدم امتحانش کنم البته ایران نبودم , یه ذره خوردم داشتم بالا میاوردم...یعنی فکر کنم زهر مار مزش بهتر از راکی باشه!!! ولی جالبه طرف توش آب نریخت اصلا و همین جوری دادش به ما...