06-14-2012, 11:26 AM
sonixax نوشته: من يه چيزي رو متوجه نميشم .میدونی مساله چیه میلاد جان؟! مساله اینه که ابتدا که انسان ها تونستن این نوشیدنی رو بسازن فوایدی براش پیدا نکرده بودن جز اون سرخوشی که بهشون میداد.یعنی انگیزه همون سرخوشی بود اما الان هست که با تحقیقات اثرات مفیدی هم شناخته شده.خلاصه بیشتر قضیه اینه که سود سرشاری پشت تولید و فروش نوشیدنی های الکی هست و این شده انگیزه که برن ببینن فوایدی هم میشه براش پیدا کرد یا نه تا یه جور توجیه باشه و گرنه هممون میدونیم که چرا مشروب رو دوست داریم!!! وقتی اثرات مفید و مضرش رو میذاریم کنار هم ( که اثرات مفیدش در مصرف متعادلش هست که لینکش رو در ادامه میذارم) میبینیم مضراتش خیلی بیشتره...
پدر من يك بار قلبش گرفت و دكتر براش در كنار قرص هاش ويسكي تجويز كرد .
همين طور براي بيماراني كه سنگ كليه دارند و هنوز خيلي مشكل ساز نشده ، اينجا آبجو تجويز ميشه . به خصوص آبجوي سياه .
اگر مشروبات الكلي سراسر زيان هستند پس اين تجويز ها چي ميگه ؟
من فكر نكنم سراسر زيان باشند ، حد اقل در مورد مشروبات طبيعي مثل كونياك و ويسكي و شراب و آبجو !
مثلا در مورد شراب قرمز اثرات مفیدی بر روی بیماری های قلبی دیده شده اما شما هیچ تکست پزشکی رو نمیبینید که توصیه کنه برید برای پیشگیری از بیماری های قلبی شراب قرمز بخورید یا شمایی که سکته کردی و شراب نمیخوری پاشو برو شراب بخور,چون هم اثرات مضر در کنارش داره و حتی با همون دوز استاندارد که هر کدوم دوستان اگه بخورن اصلا بهشون فاز نمیده هم به طور قطع اثرات مضرش رد نشده و هم اینکه برای بیماری قلبی پروتوکل پیشگیری و درمانی مشخصی وجود داره که اصلا الکل درش جایی نداره!!!
من در اینجا و اینجا و اینجا و اینجا به طور کلی در مورد مضرات نوشیدنی های الکی مطالبی رو آوردم....
در مورد تجویز به پدرتون هم خب همچین چیزی 100% مشخصه که علمی نیست مگه اینکه فرد از قبل میخورده که باید به بیمار در مورد مصرف متعادل هشدار داد...در مورد سنگ کلیه هم آبجو تاثیری نداره باز و شما اگر غیر از فاز درد کولیکی باشی که اصلا نباید مایعات مصرف کنی چون درد رو بیشتر میکنه, در بقیه مواقع باید تا جایی که میتونی مایعات مصرف کنی حالا میخواد آب باشه یا هر چیز دیگه و آبجو به طور خاص تاثیری نداره مگه اینکه باز اون فرد از قبل خودش نوشیدنی الکی استفاده میکرده و باز باید به بیمار در مورد مصرف متعادل هشدار داد...