06-12-2012, 09:20 PM
David Hume نوشته: درست است ، منظورم از مثل لیبی گسترش حملات موشکی و هوایی هست و نه تبدیل شدن به یک جنگ نظامی تمام عیار مثل عراق ، اگر آمریکا نیروی نظامی داخل ایران پیاده کنه ، انتحاریهای القاعده و غیره مثل مور و ملخ به ایران میریزند.
خوب این به تنهایی کافی نیست .
David Hume نوشته: منظور از توان نظامی ، توان نظامی جنگ کلاسیک ، یعنی جنگ با موشک ، ناو ، هواپیما و بمب افکن هست و نه جنگ چریکی و کلاسیک، طالبان در حال جنگ چریکی با آمریکا هست ، چون آمریکا افغانستان رو اشغال نظامی کرده ، اگر اشغال نظامی نشه ایران ، این مشکل جنگ چریکی هم پیش نمیاد ، وگرنه هیچ ارتشی در دنیا نمیتونه با جنگ چریکی مقابله کنه!
از نظر توان نظامی کلاسیک هم آمریکا نمیتونه اون کار رو بکنه و همش حرف مفت و تبلیغاته .
David Hume نوشته: خیر ، قویترین bunker buster آمریکا تا عمق ۶۱ متر! میتونه داخل بتون شدیدا مستحکم نفوذ کنه و همچی رو نابود کنه ، تازه این سلاح غیر اتمی هست. آمریکا نوع اتمی این سلاح هم داره که ۲۰ تا فردو رو با هم میتونه تبدیل به پودر بکنه اگه لازم بشه!
تاسیسات فردو و یا پارچین در عمقی خیلی بیش از ۶۱ متری هستند و بانکر باستر های آمریکایی هم از پسشون بر نمیاد و همش همون تبلیغاتی هست که پیشتر گفتم . طالبان همشون توی دل همون کوهها و غارهای طبیعی پناه گرفتند و آمریکا نمیتونه با همون بانکر باستر هاش کاری بکنه ! تازه استفاده از سلاح هسته ای علیه کشوری که سلاح هسته ای نداره رو فکر کنم خودتون معنیش و عواقبش رو بدونید .
David Hume نوشته: برای همین گفتم نیروی کماندویی لازم هست تا ۲-۳ هزار نفر که این مراکز رو بگیرند ، نیروی کماندویی مثل سیرت متکل یا seal team ۶ با سربازی که ۶ ماه آموزشی رفته زمین تا آسمان فرق داره.
به نظر من آمریکا میتونه با گروهی درون سپاه و ارتش به توافق برسه که با شروع حمله هوایی اونها کنترل کشور رو به دست بگیرند ، این راه خیلی بهتر از نیرو پیاده کردن خارجی هست.
دقیقن منظور من هم همینه - مراکزی مثل پارچین یا فردو رو نمیشه با بمباران کاریش کرد و نیاز به نیروی زمینی داره . منتها از اون طرف ایران هم کماندو داره و آموزش هاشون هم در حد سربازی که ۶ ماه رفته خدمت نیست . البته در حد اون کماندوی آمریکایی هم نیست ولی به هر حال کار اونقدر ها هم که به نظر میرسه ساده نیست . بعد یک مساله دیگه ای هم هست ۳۰۰۰ تا یا ۴۰۰۰ تا کماندو توان مقابله با نیروی نظامی زمینی رو ندارند - فیلم ۳۰۰ که نیست ! پشتیبانی لازم دارند ، مهمات لازم دارند .
اگر داستان یه این سادگی ها که فکر میکنید بود تا حالا هزار بار به ایران حمله شده بود . کلی مسایل بین المللی و قوانین و توافق نامه ها هست که باید رعایت بشه . بزرگترین مانعش هم حمله نظامی به کشوریه که ۳۰۰ ساله به هیچ جایی لشکر کشی نکرده . برای همینه که مقامات اسرائیلی دارند سعی میکنند با ساپورت مالی گروه هایی مثل القاعده اینطور القا کنند که ایران حمله نظامی کرده !
حمله نظامی در چنین شرایطی حمله کننده رو از هیتلر و نازی ها هم پایین تر قرار میده و میشه یک ننگ تاریخی براش . شاید اگر ۱۰۰ سال پیش بود مشکلی نبود ولی الان خیلی دنیا فرق کرده .
هیچ کشوری نمیتونه به بهانه این که فکر میکنه امنیتش از طرف یکی دیگه در خطره بهش حمله کنه ! این طوری روسیه و چین هم کلی بهانه رو دارند که بخواند بیوفتند به جون دیگران .
این تحریم هایی که ایران رو میکنند درست در همون راستا هستش که ایران یک قدم اشتباهی بر داره - اون طوری یک حکومتی که مسئولیت پذیر نیست و بد نام هم هست یک اقدام نظامی کرده و میشه بهش حمله کرد - برای کسی هم مشکل درست نمیکنه بحث خسارت های بعد از حمله هم مطرح نمیشه .
ننگ بزرگی میشه برای کشور هایی که طرفداری از حقوق بشر و انسانیت رو یدک میکشند حمله به کشوری که اقدام نظامی علیه جایی نکرده - حالا حکومت دیکتاتوری داره که داره .
یک مقداری مسایل پیچیده تر از این حرفهاست . البته اینکه حمله پیشدستانه اخلاقی هست یا نه و چه عواقبی داره بحثش به اینجا ربطی نداره - ولی حمله به ایران کار بسیار سخت و دشواریه .
یکی از اونها هم هدف های مصنوعی و فرعی ای هستش که ایران درست کرده - جاهایی مثل همون انبار موشکی که ترکید یا احتمالن همون فردو . کاری که خود متفقین در جنگ با ارتش نازی ها انجام دادند .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری