نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چگونه بی‌ اعتقادی خود را آشکار کنیم؟

این فکر کنم یک مساله مهم باشه برای افرادی که مذهبی‌ بودند و بعدا اعتقاد و ایمان خود را به هر دلیلی‌ از دست دادند، و حالا نمیتوانند این موضوع را با اطرافیان خود در میان بگذارند و این قضیه مشکل روحی‌ برای آنها ایجاد کرده است. البته قضیه برای کسانی‌ که خارج از ایران هستند و حداقل خطر جانی آنها را تهدید نمیکند راحت تر است ولی‌ باز هم شاید ساخت باشد. من قصه خودم را می‌گویم ، بقیه هم امیدوارم داستان خودشان را که چگونه جریان بی‌ ایمانی خود را ابراز کردند بین کنند، فکرمیکنم بسیاری در ایران باشند که این مشکل را داشته باشند و از روی ترس یا خجالت این قضیه را پنهان کنند.

من خودم مشکل آنچنانی‌ نداشتم ، چون خانواده من تقریبا نصف نصف مذهبی‌ و بیخدا هستند ، یعنی‌ یک سری شدیدا ارتدکس که مثلا روز شنبه رانندگی‌ نمیکنند یا تلویزیون نگاه نمیکنند و گروه دیگر بیخدای از نوع چپ گرا و نئو‌بیخدا از کسانی‌ که با کتاب‌های داوکینز و هیچنز بی‌ اعتقاد شدند. تنها چیزی هم که یک کمی‌ من رو اذیت کرد بعد از اینکه بی‌ اعتقاد شدم این بود که دوستان و فامیل‌های مذهبی‌ من همه می‌گفتند تو از اول هم بی‌ ایمان بودی و این همه سال فیلم بازی میکردی و دروغ میگفتی‌ ، که اینگونه نبود ، چون زمانی‌ که من مذهبی‌ بودم واقعا اعتقاد داشتم که مثلا خدا جهان رو خلق کرده و مثلا برای دفعه اول که sex داشتم احساس گناه شدیدی بهم دست داده بود ، یا اینکه دعا می‌کردم زیاد و اینها ، خلاصه اینکه نقش بازی کردن نبود و اینکه این تهمت رو به من میزدند اعصابم رو خورد میکرد اوایل که بعدا دیگه برام مهم نبود.

حالا این موضوع برای دوستان داخل ایران مهمتر است ، تجربیات شما چی‌ هست و چگونه توصیه می‌کنید که یک شخص این بی‌ اعتقادی خودش رو با خانواده و اطرافیان در میان بگذاره؟39

"A Land without a People for a People without a Land"

پاسخ

پیام‌های این موضوع
چگونه بی‌ اعتقادی خود را آشکار کنیم؟ - توسط Theodor Herzl - 06-12-2012, 03:51 PM
چگونه بی‌ اعتقادی خود را آشکار کنیم؟ - توسط Russell - 06-12-2012, 04:30 PM
چگونه بی‌ اعتقادی خود را آشکار کنیم؟ - توسط Theodor Herzl - 06-12-2012, 04:51 PM
چگونه بی‌ اعتقادی خود را آشکار کنیم؟ - توسط Russell - 06-12-2012, 05:01 PM
چگونه بی‌ اعتقادی خود را آشکار کنیم؟ - توسط Anarchy - 06-12-2012, 07:50 PM
چگونه بی‌ اعتقادی خود را آشکار کنیم؟ - توسط Mehrbod - 06-12-2012, 08:11 PM
چگونه بی‌ اعتقادی خود را آشکار کنیم؟ - توسط Theodor Herzl - 06-12-2012, 08:19 PM
چگونه بی‌ اعتقادی خود را آشکار کنیم؟ - توسط Anarchy - 06-12-2012, 08:29 PM
چگونه بی‌ اعتقادی خود را آشکار کنیم؟ - توسط Russell - 06-12-2012, 08:43 PM
چگونه بی‌ اعتقادی خود را آشکار کنیم؟ - توسط shirin - 06-12-2012, 08:57 PM
چگونه بی‌ اعتقادی خود را آشکار کنیم؟ - توسط Anarchy - 06-12-2012, 09:26 PM
چگونه بی‌ اعتقادی خود را آشکار کنیم؟ - توسط shirin - 06-12-2012, 09:41 PM
چگونه بی‌ اعتقادی خود را آشکار کنیم؟ - توسط کافر_مقدس - 06-14-2012, 01:24 PM
چگونه بی‌ اعتقادی خود را آشکار کنیم؟ - توسط Mehrbod - 06-14-2012, 11:21 PM