05-01-2012, 02:28 AM
sonixax گرامی.
در مورد گنجی و سروش (که نامی از او نبردم و اصولا مشکل دارم با او) بنده با تمام عقایدشان موافق نیستم ولی شما بفرمایید برای
مذهبیون ایران روشنفکر دینیشان کیست؟ چه کسی باید دست به جراحی در عقاید پوسیده بزند و فکر کردن بیرون قرآن و حدیث و فلسفیدن را تمرین کند؟
اینها را که ما به مبلغ مذهبی بودن می رانیم و در داخل مرتد می شمارند. تکلیف معتقدین چیست؟
در داخل که جز حوزه های جهلشان جایی نگذاشته اند برای تفکر دینی؟ همه شان را بکشیم یا به بی دینی تغییرشان دهیم؟
متاسفانه شما دچار اسلاموفوبیای شدیدی هستید. حرفهایم را گاهی
بیش از سه بار تکرار کردم باز شما برمی گردید به اسلام بد! بدیهی است
که هیچ خوبی را در کنار اسلام نمی توانید تصور کنید مگر اینکه اسلامش را حذف کنید.
تمام آن دانشمندان هم از تمدنهای قبلی بودند! تصویری هم کشیدید از دوران قبل اسلام
چنان فانتزی که دیگر جایی برای ورود به قلمرو تخیلی پیشرفته قبل اسلامتان متصور نیستم!
مطالبی که در مورد قرآن برایم آوردید چیزهای تازه ای نبود که از آنها بی اطلاع باشم. بحث هم کاملا
از مسیر اصلی منحرف شده و رسیده ایم به خوبی و بدی اسلام. لذا اگر موافق باشید
در همینجا خاتمه اش بدهیم!
---------- ارسال جدید اضافه شده در 02:28 AM ---------- ارسال قبلی در 02:25 AM ----------
آن لیست طبقه بندی شده است. یعنی علمایی که در چند رشته تبحر داشتند تکرار شده اند.
در مورد گنجی و سروش (که نامی از او نبردم و اصولا مشکل دارم با او) بنده با تمام عقایدشان موافق نیستم ولی شما بفرمایید برای
مذهبیون ایران روشنفکر دینیشان کیست؟ چه کسی باید دست به جراحی در عقاید پوسیده بزند و فکر کردن بیرون قرآن و حدیث و فلسفیدن را تمرین کند؟
اینها را که ما به مبلغ مذهبی بودن می رانیم و در داخل مرتد می شمارند. تکلیف معتقدین چیست؟
در داخل که جز حوزه های جهلشان جایی نگذاشته اند برای تفکر دینی؟ همه شان را بکشیم یا به بی دینی تغییرشان دهیم؟
متاسفانه شما دچار اسلاموفوبیای شدیدی هستید. حرفهایم را گاهی
بیش از سه بار تکرار کردم باز شما برمی گردید به اسلام بد! بدیهی است
که هیچ خوبی را در کنار اسلام نمی توانید تصور کنید مگر اینکه اسلامش را حذف کنید.
تمام آن دانشمندان هم از تمدنهای قبلی بودند! تصویری هم کشیدید از دوران قبل اسلام
چنان فانتزی که دیگر جایی برای ورود به قلمرو تخیلی پیشرفته قبل اسلامتان متصور نیستم!
مطالبی که در مورد قرآن برایم آوردید چیزهای تازه ای نبود که از آنها بی اطلاع باشم. بحث هم کاملا
از مسیر اصلی منحرف شده و رسیده ایم به خوبی و بدی اسلام. لذا اگر موافق باشید
در همینجا خاتمه اش بدهیم!
---------- ارسال جدید اضافه شده در 02:28 AM ---------- ارسال قبلی در 02:25 AM ----------
sonixax نوشته: كاوه گرامي يك مرور ديگري به آن فهرست دانشمندان اسلامي انداختم و نام خيام را هم ديدم . خيامي كه مسلمان كه نبوده هيچ ، به خدا و روز قيامت هم اعتقادي نداشته . من تمام اسامي آن فهرست را نميشناسم ، ولي وجود نامهايي مانند خيام و ابن سينا و ... به كل اعتبارش را مخدوش ميسازد و باز تاييدي است بر سخن ما . البته برخي اسامي مانند فارابي را هم چند بار نوشته اند !!!
اگر من فردا روزي از ترس جانم به دروغ بگويم مسلمانم ، مسلمان ميشوم ؟
آن لیست طبقه بندی شده است. یعنی علمایی که در چند رشته تبحر داشتند تکرار شده اند.
Qui Tacet Consentire