05-08-2017, 11:43 PM
سلام
من زمان کمیه با جستار اشنا شدم
از طریق خواهرم با یکی از دوستاش آشنا شدم
دختر خوب و معمولی هست به قول شما از ۱۰ حداقل ۵ رو می گیره این بگم ک این جریان مال عید امسال هستش و ما چند باری باه رفتیم بیرو البته بدون خواهرم
خودمو خودش ک از قرار دوم کینو رو اجرا کردم و به بهانه ی غکس گرفتن بغلش کردم...
بعد از اون ازش دور شدم (من دانشجو ام اومدم یه شهر دیگه واسه ی تحصیل) ولی خوب هنوز باهام ارتباطش رو حفظ کرده یهنی هر روز بهم. پی ام میده و ابراز عشق می کنه .همو طور ک داخل جستار گفتید من سعی می کنم حرفمو باصدای خودم بهش بزنم منظورم اینه ک طرف چشمای قشنگی داره و بیشتر وقت ها پشت تلفن از چشماش تعریف
میکنم.اینم بگم ک اون بگفته ی خودش عاشقمه ولی منم هیچ موقع تاحالا بهش نگفتم عاشقم . فقط میگم می خوامت...
رابطه رو جوری پیش بردم ک بهش گفتم سعی کن منو عاشق خودت کنی واسه همین اون تقریبا همه کاری می کنه
حتی می دونه ک من فیلم پورن می بینم.چند وقت پیشم فانتزی زده بود و ب شوخی می گفت بیا ما باهم بری باغ دوتایی(البته فقط فانتزی) ولی منم گفتم دوس ندارم تو کمی من دوسدارم با حداقل سه تا زن هم زمان سکس کنم 😂
ک بعد گفت بیا منو خودمو وخاله و عمه هامم میارم ...
بعدش کلی خندید و گفت عجب حرفی زدم بهت....
مشکل اینجاست ک خیلی احساساتی و ترسوعه خیلی
و هر موقع بحث سکس رو پیش می کشم میگه بدم میاد و اینا...
می خواستم بدونم چطوری میشه این دختر ۱۷ ساله رو ب رخت خواب بکشونم؟
اینم بگم ک من یه شهر دیگم و دوماه دیگه میرم شهر خودم..
من زمان کمیه با جستار اشنا شدم
از طریق خواهرم با یکی از دوستاش آشنا شدم
دختر خوب و معمولی هست به قول شما از ۱۰ حداقل ۵ رو می گیره این بگم ک این جریان مال عید امسال هستش و ما چند باری باه رفتیم بیرو البته بدون خواهرم
خودمو خودش ک از قرار دوم کینو رو اجرا کردم و به بهانه ی غکس گرفتن بغلش کردم...
بعد از اون ازش دور شدم (من دانشجو ام اومدم یه شهر دیگه واسه ی تحصیل) ولی خوب هنوز باهام ارتباطش رو حفظ کرده یهنی هر روز بهم. پی ام میده و ابراز عشق می کنه .همو طور ک داخل جستار گفتید من سعی می کنم حرفمو باصدای خودم بهش بزنم منظورم اینه ک طرف چشمای قشنگی داره و بیشتر وقت ها پشت تلفن از چشماش تعریف
میکنم.اینم بگم ک اون بگفته ی خودش عاشقمه ولی منم هیچ موقع تاحالا بهش نگفتم عاشقم . فقط میگم می خوامت...
رابطه رو جوری پیش بردم ک بهش گفتم سعی کن منو عاشق خودت کنی واسه همین اون تقریبا همه کاری می کنه
حتی می دونه ک من فیلم پورن می بینم.چند وقت پیشم فانتزی زده بود و ب شوخی می گفت بیا ما باهم بری باغ دوتایی(البته فقط فانتزی) ولی منم گفتم دوس ندارم تو کمی من دوسدارم با حداقل سه تا زن هم زمان سکس کنم 😂
ک بعد گفت بیا منو خودمو وخاله و عمه هامم میارم ...
بعدش کلی خندید و گفت عجب حرفی زدم بهت....
مشکل اینجاست ک خیلی احساساتی و ترسوعه خیلی
و هر موقع بحث سکس رو پیش می کشم میگه بدم میاد و اینا...
می خواستم بدونم چطوری میشه این دختر ۱۷ ساله رو ب رخت خواب بکشونم؟
اینم بگم ک من یه شهر دیگم و دوماه دیگه میرم شهر خودم..