این جستار جهت این باز شده است که کاربران تجربیات خود را در مورد فنون مختلف مخ زنی عنوان کنند تا بقیه چیز یاد بگیرند
، من خودم اینجا شروع میکنم.
۱- وقتی در یک مهمانی هستید و یک دختری چشم شما را گرفته است ، بروید به او سلام کنید و چند دقیقه صحبت کنید و خود را معرفی کنید ، ولی ناگهان پیش یک گروه دختر که میشناسید بروید و با آنها شروع کنید گرم گرفتن! به این طریق آن دختر به شما جذب میشود به دلیل حسودی و اینکه میبیند شما دختر ندیده نیستید و همچنین اعتماد به نفس دارید.
کم کم راههای دیگر را نیز مینویسم:e405:
۲- هرگز برای بار اول به یک دختر ابراز علاقه نکنید ، بگذارید او اول بگوید ، اگر شما اول ابراز علاقه کنید ، از همان لحظه باید سواری بدهید!
۳- به یک گونه باشید که دخترهای دیگر با دیدن شما به دوست دخترتان حسودی کنند.
۴- هیچ وقت بوی گند ندهید و خوشبو باشید ، یک عطر گران بخرید تا ۶ ماه برای شما میرود ، سرمایه گذاری خوبی هم هست.
۵-ورزش کنید و چاق نشوید.
۶- بچه سوسول نباشید.
....ادامه دارد!
پیشنهاد میشود کتاب Double Your Dating نوشته David De Angelo رو بخونید
منم پیشنهاد میکنم دنبال فریفتن دیگران نباشید. :D
کسری جان حواست باشه الان خانم های انجمن زیاد شدن...این جوری عمومی بگی هم احتمالا ترور شدن ما میره بالا، هم اینکه این ترفندها دیگه بی اثر میشه
۷- وقتی با یک دختر روی یک مبل, کنار بار ، پشت یک میز یا هر موقعیت مناسب دیگری که نشستید ، با ۲-۳ تا انگشت موهای او را به پشت گوش ببرید و با پشت دست از بالای گوش تا چانه آرام دست خود را حرکت دهید.
۸- دماغ خود را هیچ وقت جلوی دختر نکشید ، بروید یک گوشه یک فین حسابی بکنید.
۹- دست توی دماغ خود نکنید و همچنین داخل شلوار برای خاراندن ماتحت!
۱۰- اگر فکر میکنید که آن دختر را دیگر فردا نخواهید دید ، هرچه دروغ به ذهنتان میرسد بگویید ، ولی اگر دارید برای یک رابطه طولانی کار میکنید اصلا دروغ نگویید.
ادامه دارد...
۱۱- وقتی با یک دختر جایی هستید ، مثل جوادها به سر و سینه دختر زل نزنید.
۱۲- در مهمانی زیادی مست نکنید و اندازه خودتان را بدانید. خیلی ضایع هست وسط مهمانی بالا بیاورید ، هیچ دختری دیگر نگاه نمیکند به شما.
۱۳- حرفهای قلمبه سلمبه یادتان نرود ، مثلا وقتی در حال صحبت با یک دختر که هستید بحث را به مبارزه در راه طبقه کارگر ، فرگشت و غیره بکشانید و یک چیزهایی بگویید که طرف حالیش نشود!
۱۴- جوراب سوراخ نپوشید.
۱۵- به معامله خود افتخار کنید!
خوب هیچ کس هیچ فوت و فنی نداره بگه
دنبال کسی باشید که نیازی نباشه براش فیلم بازی کنید و براش حرفای قلمبه سلمبه بزنید . چون در اینصورت تا آخر عمر برای نگه داشتن فرد مورد نظر باید فیلم بازی کنید .
خودتون باشید ، درست همونطور که هستید
David Hume نوشته: خوب هیچ کس هیچ فوت و فنی نداره بگه
ما نیز اگر به مانند شما قاطی مرغها شده بودیم و نگرانی نداشتیم مهمترین اسرار نظامی را همینطور روی اینترنت میگذاشتیم تا
ملت ببینند و نگران آن نبودیم که مبادا دشمن در حال خواندن این برگههاست یا نه. فعلا تا آن زمان:
بله، بله.. اساسا درست نیست که در روابط عاطفی بنیان را بر دروغ و دغل گذاشت، باید که همواره حقیقت را بیان کرده، در جهت ارتقای عمق و شدت احساسات کوشید.