07-30-2016, 07:56 PM
اتفاقن من جلوی دوست و همکار روزه دار خیلی با اشتها تر غذا میخورم به چند دلیل:
1. میخواهم بهش یاد بدم که همونطور که او میل داره نخوره، من میل دارم بخورم و این به اون مربوط نمیشه.
2. دوست دارم بهش یادآوری کنم که میتونه آزاد و رها زندگی کنه و مثل ما آدمهای نرمال و عادی زندگی راحتی داشته باشه.
3. دلم میخواد بهش یادآوری کنم که انسان طوری فرگشت داشته که روزی به چند وعده غذا نیاز داره. انسان کروکودیل نیست که یکبار غذا بخوره و چند روز نخوره.
4. میخواهم با دیدن و تحریک شدن و نخوردن، ثواب اخروی بیشتری نصیبش کنم.
5. اگر نباشه و نخواد که فایده نداره. باید ببینه و بخواد بعد جلوی خودشو بگیره. درست مثل فرقی که بین مجرم زندانی با مجرم آزاد هست. یکی چون زندانیه نمیتونه مرتکب جرم بشه، نه به این دلیل که اصلاح شده.
1. میخواهم بهش یاد بدم که همونطور که او میل داره نخوره، من میل دارم بخورم و این به اون مربوط نمیشه.
2. دوست دارم بهش یادآوری کنم که میتونه آزاد و رها زندگی کنه و مثل ما آدمهای نرمال و عادی زندگی راحتی داشته باشه.
3. دلم میخواد بهش یادآوری کنم که انسان طوری فرگشت داشته که روزی به چند وعده غذا نیاز داره. انسان کروکودیل نیست که یکبار غذا بخوره و چند روز نخوره.
4. میخواهم با دیدن و تحریک شدن و نخوردن، ثواب اخروی بیشتری نصیبش کنم.
5. اگر نباشه و نخواد که فایده نداره. باید ببینه و بخواد بعد جلوی خودشو بگیره. درست مثل فرقی که بین مجرم زندانی با مجرم آزاد هست. یکی چون زندانیه نمیتونه مرتکب جرم بشه، نه به این دلیل که اصلاح شده.
[COLOR="royalblue"]
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
[/COLOR]جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی