03-29-2016, 07:39 PM
ملکوت نوشته: ما با فرگشت موافقیم.اما فرگشت هوشمندچه ربطی به صحبت من داشت؟
1: جرقه فرگشت یعنی اولین موجود زنده کار خداوند بوده.همون اولین پروتئین ها
2:خلق بشر هوشمند بوده .در واقع از بدنه فرگشت یافته میمون سانان استفاده شده و با جهش ژنتیکی هوشمند موجود انسان خلق شده.
البته نظر شخصی خود من هست که خداوند موجود انسان را از اسمان به زمین اورد و ان نسل های همسان ما که یافت میشوند . منقرض شدند.مثل نتاردل ها
ملکوت نوشته: با فرض اینکه این دنیا.دنیا فانی نباشد .و دنیای دیگری وجود داشته باشه.هر گونه نا عدالتی در این دنیا قابل توجیه هست .مغالطه قیاس مع الفارق.
فرضیه ما اینه . این دنیا محل تمرینه .شما بری سربازی اموزشی .خیلی به نظر بی عدالتی ها خواهی دید .گرسنگی خواهی کشید. حتی هم رزمتون خرابکاری میکنه .شما هم جرمش را میکشید .
در خدمت سربازی ما با ناظری که خیر مطلق باشه سر و کار نداریم،پس انتظار نداریم با همه درست برخورد بشه.
ملکوت نوشته: همانطور که پاسخ دادیم.این دنیا فانی همه چیزی نیست.ببینید من کاری با درست و غلط این ادعا ندارم.ولی شما وقتی میخواهید یک چیز و پکیجی را نقد کنید .باید همه اون را نقد کنید.مثلا یه بچه آفریقایی توی 5 سالگی زجرکش میشه،بعد خدا اون دنیا این رو مورد قضاوت قرار نمیده تا باهاش عادلانه برخورد شده باشه؟!
خداوند میگوید
1: من عادل هستم
2: خداوند میگوید جهان اخرتی وجود دارد و هر کس در این بی عدالتی دید .
شما چه این ادعا را قبول نداشته باشی چه داشته باشی. حق این مغلطه را ندارید که مورد اول را نقد کنید و زیر سوال ببری بدون در نظر گرفتند مورد دوم
این یه کار بیهوده ست،چرا خدا باید از اول چنین بچه ای رو آفرینش کنه؟!
خدای حکیم کار عبث و بیهوده انجام نمیده.