09-19-2015, 02:14 PM
Ouroboros نوشته: مثلا غرق شدن دخترها در تلفن هوشمند و آسیبی که این به روابط اجتماعی میان زن و مرد میزند به خاطر تکنولوژی قدیمیست؟!
مشکل خیلی جدیست و به قولی، شما باید با موبایل دختر در جلب نظرش رقابت بکنید! این وضع را حتی در میهمانیها هم میبینید و من هنوز هیچ راه درست و درمانی برای دفیوز کردن آن نیافتهام. روابط اجتماعی و عمومی آنها هم به شدت از این بابت آسیب دیده و الان دختر زیر ۲۰ سال که میتوانند ده دقیقه گفتگوی معمولی داشته باشد به سختی پیدا میکنید. من هر وقت یک دختر زیبایی در خیابان میبینم که دارد با هدفون موزیک گوش میکند عصبانی میشوم.. البته مانع من که نمیشود، ولی خودمانی یاد آن روزهای خوب قدیم به خیر که تنها مانع مخزنی دوست ِ چاق بدریخت دختر بود که مزاحمت ایجاد میکرد.
در این زمینه اوضاع تنها رو به بدتر شدن است. بگذارید نکتهای خندهدار برای شما بگویم, بخشی از پول
آسانی که من درمیاورم از همین برنامههایِ موبایل میباشد, ولی این پول بسختی تاوانی هم برای
بیزاریای که بمانند شما, از دیدن این زامبیهایِ سرگردان و گوشی-به-دست من دست میدهد, میباشد.
گیرایی کار همینجاست که این هنجارهای ضد اجتماعی را امروزه "رسانههایِ اجتماعی / social media" نیز مینامند و تنها در
ردّههایِ جامعهشناسی و فلسفه است که نگرش بدبینانهیِ بالا به چشم میخورد; در خودآگاهی بیشتر مردم هنوز این هنجارها, اینکه کس
خودش را در هالهای از موسیقی و نوشته و صدا و نور غرق نموده و در جهانی مجازی زندگی کند, افزایش و بهکرد رابطههای اجتماعی به شمار میایند.
پ.ن.
باری دیگر, این گرفتاری از جنسی نیست که بدست خود تکنولوژی نتواند برداشته بشود. من در زمینههایِ جامعهشناسی همواره میپژوهم و
گرایشها را دنبال میکنم, و دیدهام که از هماکنون جنبشهایی اینجا و آنجا دارند پدید میایند و ریشه میدوانند که در ستیز با این رفتارهای ضداجتماعی میباشند.
زمانیکه ناخوشنودی مردم از یک آستانهای بالاتر برود که به کاهش فرآورینی (productivity) و افزایش
افسردگی بیانجامد, سیستم ناچار از یافتن راهکار خواهد بود و در این زمینه, فرهنگسازی یکی از راهکارهای خوب و کارآمد به شمار میرود.
.Unexpected places give you unexpected returns