09-19-2015, 01:25 AM
Ouroboros نوشته: مثلا غرق شدن دخترها در تلفن هوشمند و آسیبی که این به روابط اجتماعی میان زن و مرد میزند به خاطر تکنولوژی قدیمیست؟!
اتفاقن برعکس غرق شدن دخترها در تلفنهای هوشمند باعث بهبود روابط اجتماعیشان میشد! به خصوص در جوامعی مثل ایران که زن را موجودی خاک بر سر و تنها برای سکس میبیند!
Ouroboros نوشته: مشکل خیلی جدیست و به قولی، شما باید با موبایل دختر در جلب نظرش رقابت بکنید! این وضع را حتی در میهمانیها هم میبینید و من هنوز هیچ راه درست و درمانی برای دفیوز کردن آن نیافتهام.
سنتی نباشید! همین کافیست.
وقتی کسی دوست دارد با وایبر و واتس اپ و تلگرام ارتباط برقرار کند! همراهیش کنید جواب میدهد.
Ouroboros نوشته: روابط اجتماعی و عمومی آنها هم به شدت از این بابت آسیب دیده و الان دختر زیر ۲۰ سال که میتوانند ده دقیقه گفتگوی معمولی داشته باشد به سختی پیدا میکنید.
یک زمانی حرف زدن دخترها کلن غیر معمول بود! شما اکنون به گفتگو میان مردم میگویید عادی! تنها راه این است که قبول کنید گفتگو از طریق همان گجتها هم عادیست و غیر عادی نیست.
Ouroboros نوشته: من هر وقت یک دختر زیبایی در خیابان میبینم که دارد با هدفون موزیک گوش میکند عصبانی میشوم..
چرا ؟ چون فقط دارد موزیک گوش میدهد و به شما گوش نمیدهد ؟!
Ouroboros نوشته: البته مانع من که نمیشود، ولی خودمانی یاد آن روزهای خوب قدیم به خیر که تنها مانع مخزنی دوست ِ چاق بدریخت دختر بود که مزاحمت ایجاد میکرد.
شما فن های مخ زنی را خوب بلدید ولی ایراد کار اینجاست که آنها را مدرن نکرده اید!
شخصن پای مالتی پلیر GTA V مخ زنی کرده ام :))
کافیست قدری با تکنولوژی آشتی کنید و در همان راهی که آن دخترها میپسندند فنهایتان را اجرا کنید. تمام خرجش هم یک اسمارت فونِ درست و درمان است.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری