نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بهترین روش نقد اسلام و خداباوری در شرایط کنونی

من دو چیز را از مدتها قبل فهمیدم:
۱- کاربران اینترنت اکثرا حوصله خواندن مطالب بلند و مفصل را ندارند اگر مطلب را مختصر و مفید بنویسید اثر گذارتره.
۲- طنز بخصوص طنز امام نقی خیلی خیای موثره.

ببینید امامان از مردم طلب پول می کردند و می گفتند ما به پول شما احتیاج نداریم بلکه شما هستید که باید به ما پول بدین تا ثواب کنید! از طرفی مدعی علم لدنی بودند یعنی تمام علوم گذشته تا آینده را بلد بودند!

حالا این جوک هر دو را مختصر و مفید نقد کرده اصلا امامان یک آفتابه با علم لدنی اشان اختراع کردن؟
امام نقی: اگر ما از شما طلب پول می کنیم برای مصلحت خودتان است وگرنه من علم لدنی دارم و می توانم لامبورگینی بسازم بفروشم میلیونی پول به جیب بزنم.

عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.
پاسخ

پیام‌های این موضوع
بهترین روش نقد اسلام و خداباوری در شرایط کنونی - توسط m@hdi - 05-18-2015, 01:22 PM
بهترین روش نقد اسلام و خداباوری در شرایط کنونی - توسط Agnostic - 05-18-2015, 08:05 PM
بهترین روش نقد اسلام و خداباوری در شرایط کنونی - توسط sonixax - 05-18-2015, 09:34 PM
بهترین روش نقد اسلام و خداباوری در شرایط کنونی - توسط master - 05-19-2015, 01:21 PM

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: