05-02-2015, 09:46 AM
kourosh_iran نوشته: ماشالا شما که قصد خودکشی داری چه حال و حوصله و اطلاعات و تفکر دقیقی داری درمورد این مسائل اینطور بحث و بررسی کنی
نکنه اصلا دردت بیشتر سر همین مسائله؟ یعنی میگم دنبال خیلی فانتزی و همش بهترین سکس ها رو داشتن با بهترین زنا هستی ولی چون در دسترس نیست به اون شکل و در آینده هم امید چندانی نمیبینی دچار افسردگی شدید شدی و بقیهء زندگی برات جاذبه ای نداره!
حالا تو که توی خواب میگیری زن مردم رو توی خیابون میکنی حداقل، منو بگو که اینم ندارم
شاید باورتان نشود ولی من اون روزی که میخواستم با اون دختر درگیر بشم شب قبلش بدون استرس خوابیدم و روز بعدش بدون استرس صبحانه خوردم و خیلی راحت رفتم سر قرار! چیزی که معمولا توی فیلما دیده نمیشه مگر در مورد قاتلان حرفه ای!
من حتی در طول این 3 سال و در این شرایط سختی که داشتم هم به دنبال یادگیری بیشتر بودم و هستم.
اما اینکه گفتید دردت بیشتر سر این مسائله باید بگم که این مسائل برای من اهمیت داشته و داره ولی شدتش رو خودمم نمیدونم! بعضی موقعها از اینکه نمیتونم ازدواج کنم یا رابطه عاطفی داشته باشم (سکس خیلی اهمیتش برای من پایینه) بشدت عصبی میشم و بعضی وقتها اصلا برام اهمیتی ندارم! وضعیت من از این نظر کاملا سینوسیه!
قدرت توهم من بعضی وقتا خیلی قویه ولی آرزوی داشتنشو نداشته باش چرا که بعد از اینکه از توهم بیرون میای و از دنیای فانتزی وارد دنیای واقعی میشی و میبینی که داشته های دنیای فانتزیت رو در دنیای واقعی نداری و بدتر نخواهی داشت بشدت عصبی میشی!