نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

توهین در قرآن

mbk نوشته: "ولا تؤتوا السفهاء أموالكم التی جعل الله لكم قیاما وارزقوهم فیها واكسوهم وقولوا لهم قولا معروفا وابتلوا الیتامى حتى إذا بلغوا النكاح فإن آنستم منهم رشدا فادفعوا إلیهم أموالهم ولا تأكلوها إسرافا وبدارا أن یكبروا ومن كان غنیا فلیستعفف ومن كان فقیرا فلیأكل بالمعروف فإذا دفعتم إلیهم أموالهم فأشهدوا علیهم وكفى بالله حسیبا النساء "
"هم نباشد می دهید نارس اندیشان دارایی هاشان همان که گذاشت خداوند تا براستی شما را برپادارنده ای هم توشه دهیدشان درش هم بپوشانیدشان هم بگویید تابراستی آنها را گفته ای شناخته گشته هم بیازمایید بی پدران را تا آنگاه رسیدند آمیزش کردن را باز اگر دانستید ازشان پیشرفتی باز برگردانید سویشان دارایهاشان را هم نباشد می خوریدشان گزاف کاری هم تندتند که بزرگتر می شوند هم کسی بود بینیاز باز تا براستی بخواهد خویشتن داری کند هم کسی بود خیلی ندار باز تابراستی می خورد به شناخته گشه ای باز آنگاه کنار گذاشتید سویشان دارایی هاشان را باز گواه گیرید برشان هم بس است به خداوند رسیدگی گری زنان"
پس نارسا اندیش با حرام زاده یکسان نیست
"وَمَثَلُالَّذِینَ كَفَرُوا كَمَثَلِ الَّذِی یَنْعِقُ بِمَا لَا یَسْمَعُ إِلَّا دُعَاءً وَنِدَاءً ۚ صُمٌّ بُكْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لَا یَعْقِلُونَ (171)
همانگونه که می بینی" الذین کفروا" آمد کسانی که روی گردانیدند بدنبالش "الذی ینعق"کسی که فریاد می شود نه فریاد می زند به چی به چه که نمی شنود اگر سر ینعق را نگاه کنی با یسمع می بینی که اولی سر ع , آمد دومی سر م ’ آمد می رساند فریاد می شود نه فریاد می زند که پس در برگرداندن کمی تیزبینی نیاز است اگر هم جانوران هم اینگونه اند بازم این نشانه درست است که می گوید "لا یعقلون""نباشد می اندیشند

من عربیم خوب نیست و برای اینکه خیال نکنید دست در ترجمه برده شده به سایت پارس قرآن و ترجمه فولادوند لینک دادم که کمتر دستکاری شده هست و مورد تایید آخوندها نیز میباشد.

اولا در مورد آیه 171 لینک دادم و دیدید که دگراندیشان حیوان خطاب شدند و این یک توهین است که مسلمین متقابلا قبول نمیکنند که مثلا کافری به پیامبرشان بگوید حیوان و گوینده را میکشند اما پیامبر خودشان به خودش این اجازه را داده که به دگراندیشان، حیوان بگوید و این یعنی همان حقوق بشر اسلامی که خودتان هم تایید کردید!

دوما من کی گفتم در آیه 13 سوره بقره محمد یا الله به دگراندیشان حرامزاده گفته؟! در سوره قلم آیه 13 محمد یا الله به دگراندیشان حرامزاده گفته:

سوره قلم آیه 13:

گستاخ [و] گذشته از آن زنازاده است.

متن قرآن, سوره: القلم, از آیه 13 تا آیه 22

سوما در سوره بقره آیه 13 محمد یا الله به دگراندیشان گفته "سفهاء" که جمع "سفیه" هست و سفیه در زبان فارسی هم از آن استفاده میشود و یعنی کودن و ابله ولی فولادوند برای اینکه از شدت لحن بکاهد بجای کودن و ابله از "کم خرد" استفاده کرده است که هرچند ملایمتر است اما باز هم توهین به حساب میاید:

سوره بقره آیه 13:

و چون به آنان گفته شود همان گونه كه مردم ایمان آوردند شما هم ایمان بیاورید مى‏ گویند آیا همان گونه كه كم خردان ایمان آورده‏ اند ایمان بیاوریم؟ هشدار كه آنان همان كم ‏خردانند ولى نمى ‏دانند.

متن قرآن, سوره: البقرة, از آیه 13 تا آیه 22

mbk نوشته: "بگو آیا هوشیارتان کنم به آسیبتر از این پاداش گشته نزد خداوند کسی نفرینش کرد خداوند هم خشم کرد برش هم گذاشت ازشان بوزینه ها هم خوکها هم بندگان گمراهها آندسته آسیبترین جایگاهی هم تاریک راه ترین از یکسره راهند"
خداوندا مرا همانند رویگردانان مکن که جز خود برتر بینی دنبال چیز دیگر نیستندکه خشم برشان رفت هم بدجور پاداش بوزینه هم خوک هم بندهء گمراهان شدند

من این آیات را نیاوردم که دور همی پند بگیریم تا یک وقت بوزینه و خوک نشویم! من این آیات را آوردم تا بگویم پیامبر اسلام که چند وقتی هست که برای مظلومیتش داد و هوار میکنند خود توهین گر بوده و شما اگر میگویید اینها دروغ هست استدلال بیاورید.

mbk نوشته: تو از روانپزشک پرسیدی؟پوسخند یا تمسخر یک جا از روی کم آوردن است هم جایی از روی برتری ابزاری است که رودررو را می کوبی که کوچکش کنی

روانشناس نه روانپزشک البته روانپزشک هم میداند همانطور که همه انسانهای فهمیده میدانند که در محیط استدلال کسی که بجای استدلال، تمسخر میکند این تمسخرش از روی ضعف هست و اگر هدف های دیگه ای خارج از محیط استدلال برای تمسخر وجود داشته باشد مثل خندیدن باز هم اینها باعث نمیشود که بگوییم تمسخر توهین نیست پس باز هم محمد یا الله توهین گر هستند.

mbk نوشته: اگر بلدی خودت را انگیزان مند یا استدلالی جا بزنی رودر رو را کوچک کنی پوسخند بزنی خداوند هم بلد است بهتر هم بلد است چون دارا اوست هم دانا

اگر بحث خارج از استدلال هم باشد باز هم جواب ابله را با گفتن "خودتی" دادن مسخره است و کودکان امروز بلدند پاسخ های بهتری بدهند پس محمد یا الله از این لحاظ هم بلد نیستند جواب بدهند!

mbk نوشته: پس پست شمردم توهین کردم کسی که توان نشان دادن یک پست شماری را ندارد که اگر اینگونه بود خود من کم ارزش می شدم نه آنها بیخود همسو با برداشتن قانون کفرگویی راه می رود

پست شمردن هم نوعی توهین است و وقتی پست شما درش توهین هست فضا را آلوده میکند و بحث به سمت ناکجاآباد میرود پس پاک میشود.

mbk نوشته: هر چی گوگل یا نما عکس پیدا کردم بایستی درست بدانم!

نه مثل احمدی نژاد بگو ساختگیه! حالا خوبه فقط 36 سال از اون ماجرا میگذره و هنوز افراد زیادی هستند که خمینی را یادشون هست. شما برو از 2 نفر که فهمیدن خمینی سرشون رو کلاه گذاشته و در آن دوران اخبار را دنبال میکردن بپرس چه وعده های دروغینی خمینی و آخوندها برای خر کردن مردم دادند و بعدا زدن زیرش.

mbk نوشته: نشانه یا آیه هر کدام سرجایش بایستی آن را بررسی کنیم نه که یکی از این جا برداریم یکی جای دیگر بهم بزنیم آنجا اگر زنیم را بنگریم بایستی برگردان های دیگرش را هم پذیرا باشیم یکی گفت گوش بریده آویزان جایی تندی پس سم هم آغازش گفت عتل فراوان تندخوست جایی گفتند نسبش نآشکار است

اصلا خودت میفهمی چی داری میگی؟! من که بجز خط اول بقیه رو نفهمیدم بعید میدانم کس دیگری هم فهمیده باشد! خدای شما گفته حرامزاده و سندش هم آوردم و این یعنی توهین. غیر از اینه؟!

mbk نوشته: اگر ندانیم نبایستی بگوییم

خدای شما که همه دگراندیشان را با یک چوب زده و گفته همشون حرامزاده اند سندش رو از خودش بخواه! رو حرف خدا حرف میزنی؟! البته یادمه یکی بود میگفت عقد شرعی یعنی خوندن همون کلمات عربی قبل از عقد هست و خارج از اون شرعی نیست و به همین دلیل ازدواج نامسلمانان شرعی نیست و بچه هاشون و خودشون همگی حرامزاده اند!
پاسخ

پیام‌های این موضوع
توهین در قرآن - توسط m@hdi - 02-01-2015, 03:22 PM
توهین در قرآن - توسط mbk - 02-02-2015, 10:26 AM
توهین در قرآن - توسط m@hdi - 02-04-2015, 08:29 PM
توهین در قرآن - توسط Robert - 02-04-2015, 10:46 PM
توهین در قرآن - توسط mbk - 02-05-2015, 08:42 AM
توهین در قرآن - توسط mbk - 02-05-2015, 10:44 AM
توهین در قرآن - توسط m@hdi - 02-05-2015, 11:13 AM
توهین در قرآن - توسط m@hdi - 02-05-2015, 11:15 AM
توهین در قرآن - توسط mbk - 02-05-2015, 01:53 PM
توهین در قرآن - توسط m@hdi - 02-06-2015, 09:13 AM