02-08-2015, 11:30 AM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
"سَبِّحِ اسْمَ رَبِّكَ الْأَعْلَى (1) الَّذِی خَلَقَ فَسَوَّى (2) وَالَّذِی قَدَّرَ فَهَدَى (3) وَالَّذِی أَخْرَجَ الْمَرْعَى (4) فَجَعَلَهُ غُثَاءً أَحْوَى (5) "
"پاکی یادکن نام پروردگارت برتر است 1کسی که آفرید باز یکسره کرد2هم کسی که اندازه کرد باز راهنمایی کرد3هم کسی درآورد چمن زار 4باز گذاشتش خشکیده ای تیره ای5"
خداوندا تنها روی بسوی تو دارم مرا نمازگزار یگانه پرست برجای دار
"سَبِّحِ اسْمَ رَبِّكَ الْأَعْلَى (1) الَّذِی خَلَقَ فَسَوَّى (2) وَالَّذِی قَدَّرَ فَهَدَى (3) وَالَّذِی أَخْرَجَ الْمَرْعَى (4) فَجَعَلَهُ غُثَاءً أَحْوَى (5) "
"پاکی یادکن نام پروردگارت برتر است 1کسی که آفرید باز یکسره کرد2هم کسی که اندازه کرد باز راهنمایی کرد3هم کسی درآورد چمن زار 4باز گذاشتش خشکیده ای تیره ای5"
m@hdi نوشته: خب خدا مخالفینش را تمسخر میکند شما برو از یک روانشناس بپرس آیا تمسخر کردن از روی ضعف هست اون هم بهت میگه بله و متوجه میشی که یا پیامبرت در موضع ضعف بوده که این آیه را اورده یا الله در موضع ضعف هست که خاک تو سرش!تو از روانپزشک پرسیدی؟پوسخند یا تمسخر یک جا از روی کم آوردن است هم جایی از روی برتری ابزاری است که رودررو را می کوبی که کوچکش کنی
m@hdi نوشته: محمد گفته بیاید ایها الناس ایمان بیارید به این چیزی که من میگم و هیچ استدلال قویی نیاورده و مشرکان گفتند مثل ابله ها ایمان بیاوریم؟! و با این سخنشان به مسلمین توهین کردند و محمد یا الله بجای اینکه از موضع قدرت جواب توهین را با استدلال بدهد از موضع ضعف مثل بچه ها میگه خودتی!اگر بلدی خودت را انگیزان مند یا استدلالی جا بزنی رودر رو را کوچک کنی پوسخند بزنی خداوند هم بلد است بهتر هم بلد است چون دارا اوست هم دانا
m@hdi نوشته: شما پاسخهات انقدر مبهم هست که کسی نمیفهمه چی میگی اونها هم حتما درست متوجه نشدن و مثلا فکر کردن توهینی کردی بعد پاکش کردن وگرنه تا اونجایی که bbc فارسی رو دنبال میکردم حرف های مخالف هم اگر توهینی درش نبود بهش اجازه پخش میدن.پس پست شمردم توهین کردم کسی که توان نشان دادن یک پست شماری را ندارد که اگر اینگونه بود خود من کم ارزش می شدم نه آنها بیخود همسو با برداشتن قانون کفرگویی راه می رود
m@hdi نوشته: در مورد سند اینکه این جمله ""مارکسیستها در ابراز عقیده آزادند" را واقعا خمینی زده همین جمله را در گوگل جستجو کنید و به قسمت عکسها بروید تا ببینید که خمینی و اطرافیانش بجز این دروغ چه دروغ های دیگری به خورد مردم داده اند.هر چی گوگل یا نما عکس پیدا کردم بایستی درست بدانم!
m@hdi نوشته: اینجا بحث سر توهین است که آموزگار (محمد یا الله) به کافر، تنبل نمیگوید بلکه میگوید حرومزاده!نشانه یا آیه هر کدام سرجایش بایستی آن را بررسی کنیم نه که یکی از این جا برداریم یکی جای دیگر بهم بزنیم آنجا اگر زنیم را بنگریم بایستی برگردان های دیگرش را هم پذیرا باشیم یکی گفت گوش بریده آویزان جایی تندی پس سم هم آغازش گفت عتل فراوان تندخوست جایی گفتند نسبش نآشکار است
m@hdi نوشته: س در حقوق بشر اسلامی گفتن حرومزاده به کافر ایرادی ندارد!اگر ندانیم نبایستی بگوییم
m@hdi نوشته: اینها جواب نیست توجیه یک ایراد منطقی هست که شما نتوانستید نشان دهید که مسخره کردن از روی حقارت نیست حال آنکه هر انسان فهمیده ای میداند که مسخره کردن را کسی انجام میدهد که در موضع ضعف هست.آیا چیزی نشان دادید هرچند با روانشناسان کنونی میانه خوشی ندارم بالاتر گفتم پاسختان را
خداوندا تنها روی بسوی تو دارم مرا نمازگزار یگانه پرست برجای دار