12-13-2014, 09:16 AM
کوشا نوشته: فرض محال محال نیست
جناب منطق دان !!
اتفاقا فرض محال ، کاملا محال است ....
کوشا نوشته: من اکنون لنگ در هوا و متحیر مانده ام که چه کنم و به کجا بروم میشه لطف کنید آدرس مقصد درست را بدهید؟
جناب احمدی نژاد ...
سوال رو با سوال جواب نمیدن !! ادعای خودتونو باید اثبات کنید ... گیرم هیچ جایی هم نتونید برید ، مگه نداشتن جا میشه مساوی با اثبات یا لزوم وجود خدا ؟
شما در ابتدایی ترین مسائل هنوز مشکل دارید !!
کوشا نوشته: در منطق بدیهیات نیاز به اثبات ندارند.
اصلا شما میدونید بدیهیات شامل چه مواردی میشه ؟
کوشا نوشته: مدعی هستید جهان بدون خدا پوچ نیست بفرمایید این گوی و این میدان آن را اثبات کنید.
استاد ... اول اینکه شما مدعی هستید و بار اثبات به دوش مدعی هست . دوم هم به فرض اینکه ما نتونیم ثابت کنیم ، دنیا بدون خدا پوچ نیست ، وجود خدا اثبات نمیشه ... اثبات خدا و مطالب مرتبط با اون ( نظیر پوچ نبودن جهان ) ، خودش اثبات جداگانه ای میخواد !!
کوشا نوشته: در نبود خدا هیچ خیر و نفعی نیست
ادعای بدون اثبات دیگه ... سوال رو جواب ندادین !! خوبی و بدی به این دلیل خوب و بد هستن که خدا گفته یا خواسته ؟
کوشا نوشته: اثباتهای موجود هر چند از نظر عده ای مثل شما قطعی به نظر نرسند کافی است
کدام اثبات های موجود ؟
کوشا نوشته: باید عقل را بوسید و کناری نهاد
فعلا که شما بوسیدین گذاشتین کنار ... چون بدون اثبات چیزی رو پذیرفتین !!
کوشا نوشته: بحث در اثبات وجود یا عدم وجود خدا نیست
ناباوران مدعی اند برای معنا بخشی به هستی موجود، خصوصا وجود انسان، نیازی به وجود خدا نیست،
اما راهی برای اثبات ادعایشان ندارند.
این سفسطه حرف در دهان گذاشتن هست ... این چیزی که به ما نسبت میدین یه مقدمه ای داره که شما مدعی اون هستین ، یعنی وجود خدا !! وجودش رو هم که اثبات نکردین ... پس اصولا سوال دوم و مطرح کردنش بی معنیه ... حالا گیرم ما هر ادعایی داشته باشیم ، اصلا مهم نیست !!
---------------------------
ولی در این زمینه من میتونم این رو بگم که پس فکر میکنید جوامعی که الان خدا در اونها معنایی نداره و مردمش آتئیست هستن ، چرا و چطور دارن زندگی میکنن ؟ و جواب بدین اگر خدا معنای زندگی رو میده ، خودکشی انسان های خداباور به چه دلیلی هست ؟