10-19-2014, 09:47 PM
kourosh_bikhoda نوشته: البته شوالیه که چنین کاری نکرد ولی استدلال بدی هم نیست. داره میگه اکثر دانشمندان مرد بودند ولی خب اکثر دزدان و قاتلان هم مرد بودند. خب چه نتیجه ای میشه گرفت رو نمیدونم ولی دستکم میشه نتیجه ای مبنی بر "برتر بودن نژاد مرد" یا همچین چیزهایی رو مردود اعلام کرد.چرا شوالیه که چرندیات فجیعتر از این میگوید، اینها که چیزی نیست (اینکه آنرا قبول میکند یا نه یا اینکه شما آنها را دیدهای یا نه چیز دیگریست البته).
البته جنایت به دست مرد هم برمیگرده به اینکه بار زندگی اغلب به دوش مرد هست که چنین کارهایی میکنه.
من اتفاقا گمان میکنم این یکی از ادعاهای جدایی ناپذیر از فمینیسم است.
پیرامون معنی آنهم خب خودت اندکی توضیح دادی ولی این سخن که این ابطال برتری نژادی-جنسیتی است را بگمانم شوخی کردی دیگر. البته علاقهیِ دوستان لیبرال بر رسیدن سریع به چنین نتیجهای قابل درک است ولی خب دیدن نابود کردن منطق و استدلال با این شکل نتیجهگیری، آنهم از کسی چون تو حقیقتا باعث تاسف من میشود.
مانند اینست که من از اینکه اکثریت مطلق کشفیات و جنایات بشر توسط افراد بالای 5 سال آن صورت گرفته نتیجه بگیرم همه با هم برابرند و برتری ابطال شده :)))
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound