06-06-2014, 03:37 PM
بازی کنتر بالا
که طی آن شما هیچ تکنیک پیشرفتهای اتخاذ نمیکنید، خود را اصلا تغییر نمیدهید و به جای آن تعداد پیشنهادهای دوستی که به دختران میدهید و قرارهای اول خود را افزایش میدهید. من همیشه به دنبال ارتقاء کیفی بازی و رساندن آن به تعالی مطلق بودهام، بالا بردن درصد موفقیت و ... اما با این وجود کسی را میشناختم که در طی هشت سال بیش از ده هزار پیشنهاد دوستی به دختران داده بود، ده هزار! و هم شمارگان و هم کالیبر کُسهایی که میکرد از من بسیار بالاتر بود. هیچ بازی خاصی هم نداشت، یک بار که من با او بیرون رفتم یک لاینی شبیه به این را: «خانم من واقعا دختر به این باسلیقگی ندیدم، چه کیف قشنگی، از کجا خریدی یکی برای دوستدخترم بخرم؟»، به حداقل سی دختر گفت و از هشت تای ایشان شماره گرفت.
شمارگان بالا باعث میشود بازی درونی شما نیز تقویت بشود، ذهنیت شما اینست که اگر این نشد بعدی، و این دقیقا ذهنیت درست در برخورد با زنان است، آنها بطور ناخودآگاه این بیاعتنایی شما را حس میکنند، و آنرا به ارزش بالا تعبیر میکنند(هرچند به من پیشنهاد دوستی داده ولی آنقدر براش مهم نیستم که موسموس کنه). این بازی برای کسانی مناسب است که هیچ ترسی از پیشنهاد دادن ندارند، یک گروهی مردان عجیب و غریب هستند که این بخش از رابطه ( که برای مرد و زن معمولی دشوارترین آن است ) را به آسانی و بیهیچ دلنگرانی به انجام میرسانند. «نه»ی زن برای ایشان هیچ معنا و مفهومی ندارد و ذرهای بر آنها اثر منفی نمیگذارد، اینست که بازی رقم بالا برای آنها بسیار بهتر از تلاش برای بهبود وضعیت است.
بعضیها هستند که بطور ذاتی از پیشنهاد دوستی به زنان دادن هیچ احساس شرم، ناراحتی یا اضطرابی نمیکنند. کنتر بالا بهترین سبک بازی برای اینهاست. یکسری ها هم هستند که به کلی با تغییر هر جنبهای از شخصیت خود برای جذابتر شدن در نظر زنان مشکل دارند، و شخصیت خودشان هم هیچ جذابیتی ندارد. بازی شمارگان بالا برای این مردان بهترین و شاید تنها گزینه است.
مایحتاج: زمان زیاد و یک میزان مشخصی از «بیرگی»
انرژی مورد نیاز: بسیار بسیار بالا
اثربخشی: بسیار پائین
شخصیت: برون/درونگرا. بجز بخش پیشنهاد دادن کار دیگری نمیخواهد بکنید!
زنده باد زندگی!