بازی : آموزش -
Ouroboros - 02-02-2014
در این جستار به آموزش و مطالعهی مفاهیم و مبانی بازی میپردازیم.
من این تاپیک را برخلاف میل باطنی و تنها بدلیل گسترش این کارآمدترین ابزار موجود برای ارتقاء سطح زندگی مردان به راه انداختم چراکه گمان میکنم آغاز گفتگو پیرامون بازی در غالب نقد آن باعث بدبینی و خصومتی میان کاربران انجمن و این ابزار شده که هرگز پسندیده نیست. پس با آنکه در پایان روز همچنان خود را منتقد بازی در مقام راهکاری برای برونرفت از مشکلات جنسیتی در جامعه میدانم، آموختن آنرا برای هر مردی ضروریترین اقدام متصور تلقی میکنم.
لطفا هرگونه نقدی به مسائل مطروحه در این جستار داشتید در همان تاپیک بازی: نقد پست بکنید و این تاپیک را منحصرا برای آموزش/یادگیری بازی بگشایید، طبیعتا بدلیل ذات ترولگیر این مباحث، هرگونه نقد مستقیم یا غیرمستقیمی به همان جستار منتقل خواهد شد.
دلیل بازگشایی یک جستار تازه و عدم تداوم آن در «راههای دلبری و مخ زدن» آنست که بازی برخلاف دروغ بافیها و تحریفهای فمینیستی، بسیار پیچیدهتر، مهمتر و گستردهتر از «مخزنی» و «خانم بازی»ست، چنانکه دانستن آن برای مردان متاهل ضروریتر از مردان مجرد است!
Ouroboros - 02-02-2014
گهتست
گهتست یکی از آن مفاهیمیست که کشف و مطالعهی آن میتواند زندگی عاطفی، جنسی و اجتماعی مردان را یکسره دگرگون کرده تحت تاثیر خود قرار بدهد. در چند قرار اول و آغاز رابطه، شاید ۹۰٪ آنچه از دهان زن بیرون میآید گهتست خالص است، و سربلند بیرون آمدن از آنها مایهی ظفرمندی و کامیابی چنان چشمگیری خواهد شد که شما را شگفتزده میکند. من اغلب به دوستان میگویم که اگر تنها یک تکنیک بازی شایستهی مطالعهای همه جانبه باشد، و اگر بنا بود تنها یکی از ابزارهای بی شماری که این دستگاه فکری برای ارائه دارد را اتخاذ بکنید، آن یکی بیشک باید نحوهی غلبه بر گهتست باشد چراکه با فقط همین عمل، جایگاه شما در نظر زن ارتقایی برجسته خواهد داشت.
از آنجاکه برخلاف مردان که یکی دو معیار(همچون زیبایی ظاهری و جوانی و ...)برای زوج یابی بیشتر ندارند، زنها لیستی با دقیقا ۵۹۳ معیار از قبل مشخص و بسیار دقیق و کلمه به کلمه از قبل تنظیم شده دارند که مردان را برای میزان تطابق با آنها چک میکنند. گهتست خودآگاه روشیست برای تطابق زیرجلی شما با این معیارها. اما فقط معیارهای آگاهانهای که زن به صورت فعال درپی آنهاست بر انتخاب او تاثیرگذار نیست، چنانکه هر بازیکن خبرهای میداند، زنان بسیاری معیارها دارند که شهامت یا خودآگاهی بسنده برای ابراز یا حتی پذیرفتن آنها نزد خودشان را هم ندارند، معیارهایی همچون
The dark triad که زنان شیفتهی آنها هستند، گهتست ناخودآگاه زن روشیست برای سنجش میزان تطابق شما با این معیارها. پس عملا گهتست چیزی نیست بجز همان fitness test.
برخلاف آنچه مردان بتا گمان میکنند گهتست بد نیست، بالعکس زنی که شما را گهتست میکند یعنی علاقمند است و میخواهد بیشتر شما را بسنجد و دربارهتان بداند. پس گهتست دوست شماست، درپی آن باشید. من انواع مختلف گهتست را از منظر ساختار و شدت به سه گونه تقسیم کردهام:
۱. گهتست مقدماتی:
آنهایی که در یک ماه اول رابطه، از آغاز مخزنی تا قرار، بوسه و سکس اول به سوی مرد پرتاب میشوند.
با سربلندی رد کردن اینها بسیار مهم است زیرا هفتههای نخست رابطه برای زنان زمانیست که میزان تطابق شما را با ۶۲۸ معیار مطروحه میسنجند.
-
دختر:
تنهایی اومدی دختر بازی؟(
پس از گشایش و مدت کوتاهی مخزنی)
-
مرد بتا(
دستپاچه، احتمالاً در حال رنگ عوض کردن):
من اصلاً اهل دختر بازی نیستم به خدا..
از شما خیلی خوشم اومد..
گفتم بهتون که چقدر زیبا هستید؟
-
دختردر حالی که لبهای کُسش به هم میچسبند)
آره شش بار..
-
دختر:
تنهایی اومدی دختر بازی؟
-
بازیکن:
نه، سه تا از دوستام رو هم آوردم(
در حالی که کیرش را در دست گرفته و حواله میدهد)
-
دختر:
وای چقدر بیادب..
-
بازیکن:
ممنون که توجه کردی، بگو ببینم، بیشتر از هرچی عاشق چه چیز مردهای بیادب هستی..؟
۲. گهتست متوسطه :
آنهایی که ناخودآگاه هستند، رفوزگی در اینها از همه بدتر است زیرا بیآنکه خود زن بداند از شما بیزار می شود. شناسایی و پاسخگویی به آنها هم از همه دشوارتر است.
-
دختر:
یه دقیقه کیفم رو نگه میداری من برم دستشویی؟
-
مرد بتا:
البته عزیزم. (
و بعد ده دقیقه همچون یک تکه چوب خشک شده بیرون مستراح اینپا-
آنپا میکند و مایهی ننگ هرچه مرد در جهان است را فراهم میآورد)
-
دختر:
یه دقیقه کیفم رو نگه میداری من برم دستشویی؟
-
بازیکنپس از ده ثانیه نگاه خیره، با ابروهای بالا رفته که حسابی دختر را در موقعیت طبیعی او-
مفعول و فرمانبردار-
قرار میدهد)
برو بابا.
۳.
اَبَر گهتست آنجهانی: از نامش پیداست، اثری که بر رابطه خواهد داشت سرنوشت ساز و تعیینکننده است.
-
دختر:
به نظرت رابطهی ما به چه سمتی داره حرکت میکنه؟ تمام دوستهامون ازدواج کردن، چرا تو اینقدر از تعهد میترسی؟
-
مرد بتادر حالی که نفسهایش به شماره افتاده)
عزیزم حق با توئه..
میدونی که وضع کاریم اصلاً مناسب نیست..
اما تو رو خدا ناراحت نباش، از داییم پول قرض میکنم برای عروسی..
بعدش هم خدا بزرگه..
-
دختر:
به نظرت رابطهی ما به چه سمتی داره حرکت میکنه؟ تمام دوستهامون ازدواج کردن، چرا تو اینقدر از تعهد میترسی؟
-
بازیکناشاره میکند به آلت تناسلی خود)
ببین، از بس حرف زدی داره میخوابه.
بیا، بیا با اون دهنت یه کار مفید بکن(
موهای او را گرفته و به سمت میان پاهای خود رهنمود میشود)
مثالهای بالا به شما یک ایده برای برخورد درست با گهتست را میدهند، اما بهترین روش ممکن برای برخورد با گهتست نادیده گرفتن آنست، هیچ چیز خواستنیتر از مرد بیتفاوتی که منیت او تحت هیچ شرایطی از پیرامون خدشه نمیپذیرد نیست. اما روش دوم، که ما در اینجا به آن خواهیم پرداخت حاضرجوابیست. بدانید و آگاه باشید که فلان آلفای حاضرجوابی که برای هر گهتست زنان پاسخی دارد و لحظهای کم نمیآورد چنان است چراکه پیشتر بارها با آن روبرو شده، و طی همان پنج ثانیه آنرا نیافریده. زنان مجموعهای متناهی و محدود از گهتست دارند که شما با شناخت آنها، چه از طریق تجربه و یا چه از طریق مطالعهی تجربهی دیگران به اندازهی همان مردان حاضرجواب خواهید شد. من در اینجا به مرور گهتستهایی را که با آنها روبرو شدهام، با بهترین جوابهایی که به آنها شنیدهام یا خود دریافتهام خواهم آورد، اما شما بهتر است بدانید که در بازی مهمترین فاکتور روش است نه متن، قوانین را بیاموزید و سپس پاسخهای ارجینال خودتان را که به شخصیتتان میخورد و با احوالتان سازگاری دارد طراحی کنید.
Philo - 02-02-2014
Ouroboros نوشته: - دختر: به نظرت رابطهی ما به چه سمتی داره حرکت میکنه؟ تمام دوستهامون ازدواج کردن، چرا تو اینقدر از تعهد میترسی؟
- بازیکناشاره میکند به آلت تناسلی خود)ببین، از بس حرف زدی داره میخوابه. بیا، بیا با اون دهنت یه کار مفید بکن(موهای او را گرفته و به سمت میان پاهای خود رهنمود میشود)
1. اگه دختر گفت: "نه بی شوخی میگم تکلیف رابطه ما چی میشه" و به رغم تلاش های بازیکن روی پاسخی که میخواهد بگیرد اصرار داشت بازیکن چه باید بکند؟
فرض کنیم دختر هنوز در حال "گه تست" باشه.
2. کلا از کجا میتونیم مطمئن بشیم دختر در حال "گه تست" هست؟
Ouroboros - 02-03-2014
Philo نوشته: 1. اگه دختر گفت: "نه بی شوخی میگم تکلیف رابطه ما چی میشه" و به رغم تلاش های بازیکن روی پاسخی که میخواهد بگیرد اصرار داشت بازیکن چه باید بکند؟
فرض کنیم دختر هنوز در حال "گه تست" باشه.
بگویید «منم بیشوخی میگم، سرنوشت زندگیت در گرو ده دقیقهی آیندهست».
اما چنین اتفاقی نمیافتد، اگر از آغاز رفتاری درست داشته باشید، و او را جدی نگرفته باشید میداند که همین واکنش بهترین پاسخی خواهد بود که از شما دریافت میکند و پافشاری بیشتر به بیحوصلگیتان خواهد انجامید. اما اگر رفتارتان در باقی مواقع بتاست، و مثلا چه میدانم پیشتر به او قول تعهد دادهاید و ... قطعا اتخاذ رفتار آلفا از سوی شما به درگیری و مشاجره خواهد انجامید. از میانهی رابطه اگر میخواهید بازی را شروع بکنید باید آرام و آرام ارزش خود را در نظر او بالا ببرید.
Philo نوشته: 2. کلا از کجا میتونیم مطمئن بشیم دختر در حال "گه تست" هست؟
احساس بدی که پیدا میکنید، انگار شما را بین دو دیوار گذاشتهاند و دارند فشار میدهند. من اینجا به مرور مثالهای کافی میآورم و شما با تم زیربنایی گهتست آشنا میشوید، ولی مسئله اینست که جای نگرانی بابت اشتباه گرفتن «سوال جدی» و «گهتست» وجود ندارد، چون اساسا یکی دیگر از اصول بازی اینست که زنان را هرگز نمیباید جدی گرفت، هر آنچه او میگوید «بامزه» است، هر آنچه میکند «تودل برو»ست، و پاسخ هر آنچه میگوید شوخی و مزاح و مسخرهبازیست. کلا کلام زن تنها زمانی جدیست که شما آنرا جدی میگیرید.
Ouroboros - 02-03-2014
معیارهای ارزشیابی برای مرد
Philo نوشته: ممنون از شما...
پرسشهای بسیار خوبی مطرح کردهاید که من در ادامه در چند پیام به پاسخگویی به آنها همت خواهم ورزید. قصد من آن بود که از تکنیک شروع بکنم و به تئوری برسم، ولی اینهم بد نیست و حالا که پرسش پیش آمده پاسخ را قرار دادن تصمیم درستی میتواند باشد.
نقل قول: مگر قیافه و تیپ خوب ویژگی هر آلفایی نیست؟
به هیچ عنوان!
زن و مرد هر دو علایق و سلایق منحصر به جنس خود را به دیگران فرافکنی میکنند. زیبایی ظاهر برای مردان مهمترین و بنیادیترین فاکتور متصور است، برخی حتی میگویند تنها فاکتور حائز اهمیت است و بی شمار مردانی که شیفته و شیدای زنان زیباروی اما بسیار بد رفتار، دبنگ، بیسواد و ... میشوند گواهی هستند بر این مدعی. دلیل این امر آنست که مرد تنها به ژنهای زن نیازمند است، در نتیجه مستقیمترین گواه سلامت ژنتیکی، یعنی زیبایی ظاهری را محور قرار میدهد.
زنان اما در پهنهی تاریخ نیازمند دریافت خدماتی گوناگون از مردان، و در نتیجه انتخاب ایشان بر مبنای تمام این فاکتورها بودهاند: آیا پس از حامله کردن من میماند، آیا توان مراقبت از فرزندانمان را خواهد داشت، آیا ژنهای خوبی دارد، آیا میتواند برود شکار، آیا میتواند از من در برابر مردان مهاجم مراقبت بکند و ... هرچه تمدن ما پیشرفته، آزمودن این خصایل برای زنان دشوارتر و دشوارتر شده،
پس به ترتیب اهمییت، آنچه شما را برای زنان خواستنی میکند:
۱. شهرت: نماد pre-selection ، زنان بیش از هر چیز مردی را میخواهند که زنان دیگر او را میخواهند، زیرا گواه آنست که دیگران از تطابق او با آن ۵۳۹ فاکتور مذکور اطمینان کسب کردهاند و او به نوعی «ثابت شده» است. هر نوعی از شهرت، حتی بدنامی شما را در نظر زن خواستنی میکند. مردی که به معنای واقعی کلمه هیچ چیز بجز شهرت ندارد از تمام آنهای دیگر موفقتر خواهد بود، اما حتی او هم بی بازی امکان برقرار کردن روابط بلند مدت موفق با زنان را نخواهد داشت.
پیشگزینش همان رانهای است که وقتی دارید با دختری زیبا در خیابان قدم میزنید آماری که زنان به شما میدهند صد چندان میشود، همان رانهای است که وقتی حلقه به دست میکنید برای زنان مرئیتر از زمانی میشوید که انگشتتان خالی بود و ... اکنون شهرت حد نهایت متصور این رانه است: دختر زیبایی که زیر بغل شما را گرفته، ضرب در صد و پنجاه میلیون!
۲. بازی: بازشناسی روانشناسی زن و روشهای فشردن دکمههای درست، در زمان درست را بازی میگویند. بازی روشی برای نمایش بزرگنمایی شدهی دیگر ویژگیهاست، و من به تجربه میدانم که برای این کار هیچ محدودیتی وجود ندارد، یعنی شما میتوانید واقعیت را، هر قدر هم محقر باشد از طریق اتخاذ تکنیکهای خام و یا دریافتن ساز و کار و دلایل کار کردن آن تکنیکها برجسته بنمایید. در ارتباط با زنان همه چیز در ذهن او رخ میدهد، نه جهان عینی. شما میتوانید در واقعیت موادفروش انگل و بیسوادی باشید که یک موتور گازی میراند، اما در نظر زن از دندانپزشک شریفی که لحظهای لبخند از لبانش محو نمیشود موفقتر باشید. اگر فقط قرار بود یکی از این ویژگیها را داشته باشید، آن میباید که بازی میبود.
۳. دارایی: مجموعهی آنچه شما از نظر اقتصادی دارید، خانه، ماشین، شغل، ثروت خانوادگی و ... توضیح بیشتری نیاز ندارد!
۴. جایگاه: موقعیت شما در هرم قدرت اجتماعی، در تناسب با دیگر مردان. «زنان شیفتهی رهبر مردان میشوند»، جملهی میستری بزرگ است. روش سنتی آلفا شدن مردان پیشرفت در هرم اجتماعی قدرت از طریق اثبات خود در دنیای مردان بود. اگر شما صاحب بار، رئیس شرکت، نخست وزیر یا به هر نحوی دارای جایگاهی مهم و ارزشمند برای مردان هستید که عدهای «گروپی» دور شما حلقه میزنند و چاپلوسی شما را میکنند در نظر زن آلفا خواهید بود.
القاب اجتماعی همچون «دکتر»، «مهندس»، «رئیس»، «پرفسور» و ... قدرت خود را از همان اشارهی ضمنی و خفیفی که به جایگاه شما در هرم قدرت دارند بدست میآورند.
۵. ظاهر: ظاهر کماهمییتترین بخش ماجراست، و اهمییت آنهم از جنس اهمییتی که برای مردان دارد نیست: زنان نخست به بدون شما نگاه میکنند، سپس به صورتتان، در مردان معکوس است، و اگر بدن زن به نحوی چندشآور از قاعده بیرون نباشد، مردان نخست به صورت اهمییت میدهند سپس به بدن. زنان به «مردانه» بودن چهره، یا نشانگان بالا بودن تستسترون در آن همچون فک تیغکشیده و چانهی قدرتمند اهمییت میدهند، مردان به تناسب ترکیب چهره و گونههای برجسته و لبهای پر. آنچه صورت زن را زیبا میکند، صورت مرد را چندش آور خواهد کرد و بالعکس.
مردان بی اطلاع از بازی اغلب دو رویکرد گوناگون در اینباره اتخاذ میکنند، یا بدلیل تجربیات ناگوار شخصی همه چیز را در توان مالی آنهم به مستقیمترین شکل ممکن میبینند و «زنا فقط به پول اهمیت میدن» ورد زبانشان است، یا بدلیل مشاهدات محدود و فرافکنی امیال شخصی به روی زنان همه چیز را محدود و معطوف به ظاهر میکنند و از این طریق عدم موفقیت خود با زنان را توجیه میکنند که «من زشتم، زنا مرد خوشگل دوست دارن». هیچکدام از اینها حقیقت ندارد، بدیهیست که اگر شما هر یک از این موارد را در بهترین و بالاترین شکل خود داشته باشید، آنها به تنهایی برای «آغاز رابطه» و «به رخت خواب کشیدن» زنان کافی خواهند بود، اما هیچکدام به تنهایی(حتی بازی)، قادر نیست زن را در رابطه نگاه بدارد.
اگر شما ظاهری چنان زیبا دارید که در میان ده درصد بالای جامعهی مردان قرار بگیرید، برای جلب زن نیازی به بازی یا پول یا جایگاه ندارید، خودشان میآیند و ذهنشان به نحوی بتا بودن شما را توجیه میکند. من اینرا به چشم دیدهام که زنی پسر بسیار زیبایی را گهتست میکند، او گهتست را مفتضحانه شکست میخورد و با وجود این زن پس از مدتی مکث لاسیدن با او را ادامه میدهد زیرا خوب بودن ژنها آنقدر مهم است که بتا بودن را میشود موقتا نادیده گرفت. به همین شکل اگر شما بازیکنی برجسته باشید نیازی به ظاهر زیبا نخواهید داشت زیرا جای دیگری آنرا جبران کردهاید. و ... در مورد برخی از اینها کاری از دست شما برنمیآید، در مورد برخی دیگر میتوانید و میباید تغییراتی اعمال بکنید.
چنانکه گفتم بازی مهمترین اینهاست: در نبود آن شما میتوانید شبیه اورلاندو بلوم باشید، به اندازهی او معروف و محبوب باشید، به اندازهی او هم ثروتمند باشید، اما بدون بازی، زنتان با دو بچه طلاق بگیرد و برود!
اگر دو تا یا بیشتر از اینها را، به اندازهی ده درصد بالای جامعهی مردان داشته باشید آلفا هستید، اگر فقط یکی را داشته باشید(بجز بازی)میشوید بتا، اگر هیچکدام را هیچ مقدار قابل اعتنا برای زنان نداشته باشید می شوید امگا، اگر فقط بازی داشته باشید، ولو آنکه تمام موارد دیگر را هم دارا باشید میشوید بازیکن.
Tl, dr: مردان میتوانند صورت زشت خود را با زبان چرب و نرم، ثروت و یا جایگاه رفیع اجتماعی جبران بکنند، اما زنان نه!
Ouroboros - 02-03-2014
فرافکنی معیارها
Ouroboros نوشته: Tl, dr: مردان میتوانند صورت زشت خود را با زبان چرب و نرم، ثروت و یا جایگاه رفیع اجتماعی جبران بکنند، اما زنان نه!
توضیح تصویری، با کمی مبالغهی سخیف
این زن را بنگرید:
[ATTACH=CONFIG]3471[/ATTACH]
او ممکن است دیپلم هم نداشته باشد، اسم خودش را هم شاید نتواند بنویسد، شاید هر آنچه از دهان او بیرون میآید دری وری باشد، شاید بویی از آدمیت نبرده باشد، شاید هر شب ده بچه گربهی مظلوم را خفه میکند و شاید به راستی جانوری خبیث و رذل باشد. با اینهمه، من حاضرم تا چهل کیلومتر روی شیشهخردههای تیز سینهخیز بروم، سپس با تنی زخمی به دریاچهای انباشته از نمک و ماهیهای گوشت خوار وارد بشوم، و در آخر هزار ضربه تازیانه بخورم، مشروط بر آنکه در مقصد به عنوان جایزه، تنها سی ثانیه شورت او را به من بدهند تا آنرا اندکی بو بکشم! :e057:
این یکی زن را بنگرید:
[ATTACH=CONFIG]3472[/ATTACH]
او رهبر یکی از پیشرفتهترین کشورهای جهان است، احتمالا بسیار تحصیلکرده و اندیشمند و خوشزبان است. صدها کارمند زیردست دارد، و به رفیعترین قلل پیشرفت اجتماعی رسیده است. سالها در دانشگاه درس خوانده، در محل کار زحمت کشیده و خلاصه به حداکثر متصور موفقیت از منظر فمینیستی «ارزشمند» رسیده. اگر من و او واپسین بازمندگان بشر بر زمین باشیم و سرنوشت گونهی انسان به ما وابسته باشد، اگر ابلیس مرا بر فراز کوهی بلند ببرد و همهی جهان را نشانم بدهد و بگوید «اینها همه از ان تست، اگر فقط یک لب از آنجلا بگیری»، حاضرم با انبری سرخ و گداخته آلت خود را از بنیان برکنده، بر زخم آن روغن مذاب بریزم، اما به او دست نزنم! :e058:
و تازه من از ۹۰٪ مردانی که میشناسم و تا به حال دیدهام بیشتر به «زیبایی درونی» اهمیت میدهم!
اکنون این مرد را بنگرید:
[ATTACH=CONFIG]3473[/ATTACH]
این فرتوریست از جین سیمونز، خوانندهی گروه کیس، که تاکنون با بیش از چهار هزار زن همبستر شده است.
چهار.هزار.زن.. ده دقیقهای صبر بکنید تا اثر خودش را بگذارد! بیتردید خداوندگاری در میان خدایان، نشسته بر فراز المپ، که ما بندگان حقیر باید به درگاه او سجده بکنیم..! با آنکه مدفوع دیروز صبح من در مستراح از او زیباتر بود...! بروید در لیست قبلی بگردید و ببینید دقیقا چه ویژگیهایی داشته که او را تبدیل به ابرآلفایی همردیف چنگیز خان کرده.
Ouroboros - 02-03-2014
کینو : تعریف
یکی از مفاهیم بسیار مهم بازی «کینو» است، که تعریف سادهی آن عبارت است از ارتباط جسمانی ِ غیرجنسی و جنسی در مراحل قبل از سکس، از آغاز مخزنی، تا قرارهای اول ِ منتهی به رختخواب. شما سر صحبت را با یک دختر در پارتی باز میکنید، دست بالا دو دقیقه میانهی گفتگو به آرامی، و بسیار زیرجلی و درحالی که ارتباط چشمی دائم با او برقرار کردهاید، خیلی آهسته آرنج او را لمس میکنید. عملی به همین سادگی میتواند میزان موفقیت شما را به نحوی شگفت انگیز دگرگون بکند. تماس جسمانی میان انسانها یکی از مهمترین ارکان اعتمادسازی روانی و تنشزدایی از رابطه است. سه چهار دقیقه بعد از این، و یکی دو دقیقه قبل از اقدام برای رد و بدل کردن شماره، اینبار کمی بالاتر، مثلا بازوی او را، برای مدتی بیشتر لمس میکنید. موفق خداحافظی، اگر کار خیلی خوب پیش رفته برای بوس کوچکی از لبان او جلو میروید، و اگر بجز آن یک بغل به ظاهر بیغل و غش از او میگیرید. در قرار اول بلافاصله ارتباط جسمانی را ادامه میدهید، به نحوی که تمام مدت باید به سمت تشدید میزان و خودمانی بودن این تماسها حرکت بکنید. یک بازیکن خوب در پایان قرار اول، در حال مالیدن و بوسیدن و لیسیدن دختر خواه بود.
تساعد کینو یکی از مهمترین اجزای بازی خوب است، اینکه بدانید چه لحظه، چه مقدار و به چه شکل با زن ارتباط جسمانی برقرار بکنید. سردرگمی، دستپاچگی و ناشیگری در این بخش از بازی به اندازهی سقوط در گهتستهای متوسطه خطرناک است زیرا زن بیآنکه بداند در خود احساس بسیار بدی نسبت به شما پیدا خواهد کرد. خودمانی بودن زود هنگام یا زیادی شما را در نظر او تبدیل به مردی بی «هیچ» پایبندی به حریم جنسی خودش میکند(۱)، خودمانی نشدن و زیاد عقبنگاه داشتن شما را تبدیل به بتای فمینیست ِ بزدلی که جایگاه خود در مقام یک موجود جنسی را از دست خواهد داد. به ترتیب اثر مخرب: کینوی بد(دست پا چلفتی بودن در هنگام تماس جسمی=مرد امگای بیتجربه) > کینوی کم(زیادی مراقب رفتار خود بودن= مرد بتای بزدل که «عواطف» زن برایش مهمتر از عواطف خودش است) > کینوی زیاد یا زود(دست به پستانهای او مالیدن در آغاز قرار اول مثلا=مرد بازیکن ِ بکندر رو که هیچ امیدی به پایبند کردن او نیست).
یک نمونهی بسیار خوب از کینوی مرد امگا پدیدهی «دست معلق» است!
[ATTACH=CONFIG]3474[/ATTACH]
مرد امگا به معنای واقعی کلمه نمیداند دست خود را کجای کمر دختر باید بگذارد، اینست که آنرا در هوا معلق نگه میدارد به امید دختر خود را در آن بدهد و کار را برای او آسان بکند. وضع بتاها به این وخامت نیست، مشکل آنها بیشتر در فقدان جرئت کافی برای انجام کار درست در موقع درست است، نه نادانی از اینکه چه باید کرد. اینست که بتای بسیار سطح بالا، در قرار اول حداکثر برای یک بوسهی خشک و خالی (بدون تف و زبان!) اقدام میکنند و در صورت گرفتن آن احساس پیروزی میکند، رقت انگیز! شما همواره اهداف خود را پیش ببرید و بازی خود را به چالش بکشید: برای سکس در همان قرار اول خیز بردارید، پس از آن برای سکس دهانی در قرارهای اول تلاش بکنید، پس از این از دختران در همان شب اول سکس مقعدی بطلبید .. اما دورترین راهها با همان اولین قدم شروع میشوند، و اولین گام برای فتح طریق مقدس و سفر روحانی به دبر زن همان دستان ِ به روی ساعد لحظهی آشناییست.
۱) بله زنان شیفتهی مردی هستند که به «ارزشها» و «معیارها» و «عواطف» و ... او بیاعتناست و چنان جایگاه رفیعی در جامعه دارد که میتواند از دست دادن او را ریسک بکند، اما چیزی هم هست به نام «افراط در بازی»، همهی زنان از لاشی تلقی شدن میهراسند و بعد از پیر شدن، شاید بزرگترین ترس ایشان باشد(با دلیل موجه، بجز مرد امگا کسی تعهد خود را به پای زن لاشی هدر نمیکند)، و از لاشی تلقی شدن در نظر شما بیزارند. پس هرگز طوری رفتار نکنید که انگار «او دلش میخواهد»، در فیلمهای مضحک هالیوودی اغلب دیدهاید که بتا یا امگایی که قصد تعرض یا تجاوز به زن را دارد به او میگوید «وانمود نکن، دلت میخواهد»، هرگز طوری کینو نکنید که گویی رفتار او باعث تشویق و تهییج شما شده، طوری رفتار بکنید که انگار این بیاعتنایی به قوانین طبیعت ذاتی شماست و اگر او میخواهد از حضور ثقیل و آلفای شما مفتخر بشود باید بند کرست را باز بکند، اگرنه همان دم میروید با دختر میز کناری که دارد چشمانش را در میآورد و لحظهای از خیره شدن به شما و لیسیدن لبهایش غافل نیست!
مرز احساس لاشی تلقی شدن در دختران متفاوت است، برای یکی تلاش من جهت چپاندن تخمهایم در دهانش آن لحظه که دارد کیرم را میلیسید پا را از مرز فراتر گذاشتن است، برای دیگری دستش را زودتر از آنچه باید گرفتن. آنرا بیابید و تا جایی که میتوانید از آن فاصله بگیرید.
Ouroboros - 02-03-2014
Ouroboros نوشته: Tl, dr: مردان میتوانند صورت زشت خود را با زبان چرب و نرم، ثروت و یا جایگاه رفیع اجتماعی جبران بکنند، اما زنان نه!
چیزی هست دربارهی ظاهر مرد که برای زنان از زیبایی صورت، سایز کیر، حجم عضلانی بدن و ... بسیار مهمتر است و حتی با ثروت هم جبران نمیشود و تنها برجستگی جایگاه در عالیترین سطوح، شهرت در وسیعترین حالات و بازی در ماهرانهترین شکل آن میتواند ضعف در آن را جبران بکند... چیست این معیار کذایی؟ قد!
چیزی در نظر زنان (از دیدگاه ظاهری) چندشآورتر از مرد کوتوله نیست. مرد کوتوله پیش از گشودن دهان توسط زن ضعیف و بتا تشخیص داده میشود. زندگی مردی که پنج سانتیمتر بلندتر از متوسط قد در کشور خود است، با زندگی مردی که پنج سانتیمتر کوتاهتر است چنان از بنیان متفاوت است که حتی تصور شرایطی که میان ایشان «برابری» حاکم باشد را مضحک و بیآبرو میکند. مرد کوتوله اگر هم به خود جرئت نزدیک شدن به زنان را بدهد با چنان گهتستها و اراجیفی روبرو میشود که تصور شنیدن آنها برای مردان معمولی باورکردنی نیست. اما هراسی نداشته باشید، زیرا بازی حتی میتواند این بازندگان قرعهی طبیعت را نیز چنان خواستنی بکند که دختران معمولی یا «زیبا با آرایش» او را بخواهند. راز کار در داشتن ذهنیتی آهنین و غیرقابل نفوذ، بعلاوهی خودشیفتگی دیوانهواری ست که زن را به این فکر میاندازد «این یارو کوتوله چی داره که اینطوری با من رفتار میکنه؟ گورزاد رو آدمش میکنم، بذار گهتستش بکنم، بهش نشون میدم» و پس از این، افسانه است... گهتست:
زن: هههه، نصف دیگت کجاست؟ زیر زمین؟
مرد: (با پوزخند آلفا، و سرخوشانه) نصف دیگهاش تو شلوارمه!
پس بنگرید که حتی مردان کوتوله هم شانس برای به رختخواب کشاندن دختران معمولی و نه چندان بد را در شمارگان رکورد دارند و همچنان شانسی خواهند داشت... و اوضاع ایشان در صورت آموختن بازی و تلاش برای بهتر شدن، بهتر از مردان فمینیست است! بله، مردان فمینیست، حتی گورزادان نیموجبی از شما نوکران بیمواجب و بیسکس ِ گفتمان زنمحور بیشتر سکس میکنند...
Philo - 02-03-2014
من دلنگرانم که با پرسشهایم حوصله دوستانی را که تشنه خواندن مطالب جناب امیرند سر ببرم. از این رو از ایشان میخواهم که درج مطالب خود و پاسخ به پرسش ها را با هم پیش ببرند که همه راضی باشند.
Ouroboros نوشته: ولی مسئله اینست که جای نگرانی بابت اشتباه گرفتن «سوال جدی» و «گهتست» وجود ندارد، چون اساسا یکی دیگر از اصول بازی اینست که زنان را هرگز نمیباید جدی گرفت، هر آنچه او میگوید «بامزه» است، هر آنچه میکند «تودل برو»ست، و پاسخ هر آنچه میگوید شوخی و مزاح و مسخرهبازیست. کلا کلام زن تنها زمانی جدیست که شما آنرا جدی میگیرید.
ولی از نگاه انسانی و اخلاقی، برای من بسیار مهم است که بدانم دوست دخترم درحال گه تست هست یا نیست، ببینید زنان و دختران موجودات فضایی نیستند، بلکه بیش از اینکه با مردان تفاوت داشته باشند، از نظر احساسات و نوع فهمِ مسائل به آنها شباهت دارند. آنها هم در زندگی مشکلاتی (خانوادگی، مالی، عاطفی و ...) دارند، انتظاراتی از دوست پسر خود دارند و مثل هر انسانی دوست دارند با آنها مثل انسان برخورد شود.
فرض کنید دوست دختر من امروز پس از سرکوفت ها و تحقیرهای پدر و مادرش، آمده تا زمانی را در کنار من بگذراند و از این ناراحتی بیرون بیاید، و من هم از این موضوع اطلاع ندارم. در میانه های هم نشینی و هم صحبتی ناگهان لازم میشود برود دستشویی وگرنه تا لحظاتی دیگر خود را خیس می کند، از من درخواست میکند کیفش را بگیرم، حالا اگر من نگاش کنم بعد بگم برو بابا، آن بیچاره را به مرز دیوانگی نمی رسانم؟ حتی اگر چنین حرفی موجب وابستگی بیشتر او به من بشود، من اخلاقا نباید مطمئن شوم که دارد مرا تست می کند یا نه؟
Ouroboros - 02-04-2014
راههای برخورد با گهتست
Philo نوشته: ولی از نگاه انسانی و اخلاقی..
ببینید راههای مقابله با گهتست اینهاست:
۱. موافقت و تشدید: شما با «اتهامی» که دختر زده موافقت کرده، آنرا تشدید میکنید.
- دختر: به نظر خیلی دخترباز میای..
- پسر: پس چی؟ دخترا فقط به درد بازی میخورن.
اقدام دختر به قرار دادن شما در موضع دفاعی و انکار آنچه در حقیقت ارزش شما را در نظر او بالا خواهد برد. دختران زمانی که میشنوند یک مرد خیلی دخترباز است نمیاندیشند که «اوهاوه چطور فرار کنم»، بلکه دربارهی او کنجکاوتر میشوند. کنجکاوی هم در میان کم دستاندازترین راهها برای رسیدن به کُس است.
۲. نادیده گرفتن: شما کاملا گهتست را نادیده میگیرید و بحث را عوض میکنید.
- دختر: همیشه اینقدر الافی؟
- پسر: اون دختره رو میبینی، یه جور بدی بهت نگاه میکنه.. به نظرم بهت حسودیش میشه..
شما مرد آلفایی هستید که موقعیت ذهنی غیرقابل نفوذی دارید و در جایی چنان مرتفع سیر میکنید که گهتستهای سخیف او دستشان به شما نمیرسد. این روش نیازمند اعصابی از آهن است که ۹۹٪ مردان ندارند، داوری زنان برای مرد آنقدر مهم است که اینجا در اینترنت هم به رفتار ما تاثیر میگذارد چه برسد به ان بیرون، در کنار دختری زیبا که همین چند لحظه پیش کل کیستی شما را به چالش کشیده.
۳. حاضرجوابی: شما آنقدر تجربه کسب کردهاید که تمام گهتستها را پیش از مطرح شدن بازشناسی میکنید و آنها را تشخیص میدهید و چندین پاسخ کوتاه، هوشمندانه و همیشه بامزه برایشان در چنته دارید.
- میشه اینقدر نزدیک وای نسی؟ برو اونورتر.
- چرا؟ چسیدی؟
اغلب مردان بتا آرزومند رسیدن به چنین موقعیتی هستند و فکر میکنند معجزهای یا ژنی یا چیزی به حاضرجوابی مردان بازیکن کمک میکند. اولا، تمام مردان حاضرجواب بازیکن هستند، یعنی حاضرجوابی خود را از طریق تجربهی زیاد در موقعیتهای اجتماعی بدست آوردهاند، ثانیا، بیشتر این مردان چندان باهوش نیستند، و دلیل آنکه همیشه حرف هوشمندانهای مرتبط با موضوع بحث دارند اینست که برخلاف بتایگان ِ باهوش، میتوانند خیلی آسان مغز خود را خاموش بکنند و به آنچه زن دارد میگوید گوش بکنند.
۴. جنگ روانی: چند حملهی تند و تیز برپاد عمیقترین فروخوردگیهای روانی زن در جیب میگذارید و به هنگام گهتست بر سر او میکوبید.
- دختر(این هفتهی پیش برای من اتفاق افتاد!): الان دیگه وقت استراحتت تموم شده، باید بری توالتا رو بشوری.
- (پس از مکثی چند ثانیهای و نگاهی غمگین)، چی شد که اینجوری شدی؟ همیشه همینطور بودی؟
موثر است چون واکنشیست یکسره برخلاف انتظار دختر، یعنی عقدهای شدن یا درهم شکستن و بلافاصله او را در موقعیت دفاعی قرار میدهد. من با همین لاین «چی شد که اینطور شدی؟» بدترین، قبیحترین و ناجورترین گهتستها را پاسخ دادهام و بازخورد مثبت گرفتهام.
۵. پدافند موشکی: لاسیدن با دختران درپی یک گهتست عظیم را میگویند. انجام موفقیت آمیز آن بسیار دشوار است.
- پسر : سلام، ببخشید..
- دختر : اه برو اونور .. گمشو.
- پسر : (با نگاه متعجب)، ببخشید، فقط میخواستم بپرسم دوستتون مجرده یا نه. (خطاب به دوست کذایی)، خانم مثل اینکه حالش خوب نیست؟
و ....
اکنون شما هرکدام از این روشها را که «اخلاقی» تلقی میکنید مورد استفاده قرار بدهید. به ترتیب موثر بودن اگر میخواستم آنها را تقسیمبندی بکنم : حاضرجوابی > موافقت و تشدید > نادیده گرفتن > جنگروانی > پدافند موشکی و ...
در مواجهه با گهتست بهتر آنست که راه اطمینان پیشه کنید، شوخی گرفتن ِ حرف جدی بیشتر به سود شماست(هیچ آسیبی به کسی نمیرساند)تا جدی گرفتن حرف شوخی، یا گهتست. شما میتوانید با دست باز بازی بکنید و کاکاُلد بشوید، یا اگر همسرتان هم متقابلا همانقدر «اخلاقمدار» بود طلاق داده بشوید، یا انکه میتوانید آنچه زن به راستی میخواهد، یعنی مردی والامقام، مستقل و قدرتمند را به او بدهید آنچه شما میخواهید، یعنی شیفتگی و سکس را از او در مقابل بگیرید. بازی دربارهی شرایط موجود و نجات یافتن تحت آن است، نه شرایط چنانکه باید باشند، یا شما امیدوارید که باشند.
همانطورکه پیشتر هم گفتم، حرف یک زن همانقدر جدیست که شما آنرا جدی میگیرید.