06-06-2014, 03:21 PM
مغرور بیتفاوت
این احتمالا موثرترین، قدرتمندترین و دشوارترین نوع بازی از نظر ساختاریست، تمام انواع دیگر بازی کار میکنند زیرا در بطن خود به نوعی همین پیام «بیتفاوتی» را به مغز زن ارسال میکنند. اما انجام آن در قالب مدل سوار و غالب ِ ذهنی و رفتاری برای مردی که حقیقتا اهمییت میدهد بسیار بسیار دشوار، شما میتوانید وانمود بکنید که عوضی هستید، بدوی هستید، بتا هستید و ... اما هرگز نمیتوانید اهمییتی ندادن را تقلید بکنید. زمانی که دختری ۸ از ۱۰ شما را گهتست میکند، شما را دست میاندازد، یا از اینها بسیار بدتر، به شما ابراز علاقه میکند بیتفاوت ماندن عملا غیرممکن میشود. ۹۹.۹٪ مردان به این چالشها و محرکهای بیرونی توسط زنان واکنش نشان میدهند، اما آن یک در هزاری که نسبت به تمام زشتیها و زیباییهای زنان بیتفاوت است ایشان را شیفته و شیدا میکند.
بیشتر بتاچهها وقتی این مدل را اتخاذ میکنند آن را با سگمحلی و تحویل نگرفتن زنان و ... اشتباه میگیرند، سگمحلی خشک و خالی یعنی من امگایی درخودمانده هستم که نمیداند چطور با دختران صحبت بکند، مسئله «بیاعتنایی فعال» است، یعنی شما با دختر حرف میزنید، اما به حرف او اهمیتی نمیدهید، با دختر میروید سر قرار، اما تمام مدت دختران دیگر را دید میزنید و ... متوجه ماجرا هستید؟ بیتفاوتی و بیاعتنایی فعال، نه منفعل. یک نمونهی خوب «مرد پوکردوست» است، که میان حلقههای بازیکنان تبدیل به اسطورهای شده و آیندگان احتمالا او را با تحسین و شگفتی به خاطر خواهند سپرد:
[ATTACH=CONFIG]4265[/ATTACH]
این مردان اغلب ارتباط تنگاتنگی با ارزشهای بطور کلاسیک مردانه دارند، بیشتر ساکت هستند، قبل از هر سوال چند لحظه سکوت میکنند و طرف را برانداز میکنند سپس پاسخ میدهند، همه چیز آنها سیگنال «بیتفاوتی» را ارسال میکند، از راه رفتنشان، تا واکنش نشان دادنشان... مثلا اگر یک بمب آنطرف خیابان منفجر بشود اخرین کسی که سر خود را برمیگرداند اوست! هر جملهای را از دهان اینها باید با سلام و صلوات بیرون کشید.. منش او اوقاتی که درحال مخابرهی بیتفاوتی نیست، جدیت را در خود دارد. من پیشتر در زندگی چند باری توسط این مردان AMOG شدهام، اینست که میدانم دقیقا چه اندازه توانا هستند..
مایجتاح: بیتفاوتی ذاتی و اصیل، آرامش، هوشمندی، آشنایی مقدماتی با روانشناسی زن.
انرژی مورد نیاز: پآئین
شخصیت: درونگرا
اثربخشی: بالاترین
زنده باد زندگی!