06-04-2014, 07:15 PM
Ouroboros نوشته: من پاسخی جامع به پست شما نوشتم اما از ارسال آن پرهیز میکنم زیرا به احتمال قوی دوباره اتهام «بدفهمی» و «کژفهمی» و «نفهمی» خواهد خورد، آدمهای مثل شما باور نمیکنند کسی ممکن است حقیقتا مخالفشان باشد و با خود میگویند «چگونه کسی میتواند مخالف اندیشههای من باشد؟ مشکل از بدفهمی اوست.. اگر آنها را به درستی فهمیده بود مگر جای مخالفت وجود دارد؟». آن پاسخ را تکهتکه میکنم و در همان جستار پراکندهنویسی پُست میکنم، اگر هنوز کنکجاوی پیرامون اینکه من چه مرگم است وجود دارد آنجا را بخوانید...من همه ی تلاش خود را به کار بستم تا برایتان بیان کنم که چرا در برداشت "خردگرایی" دچار سطحی نگری و کژفهمی شده اید.بر فرض اینکه باور من اشتباه باشد نیز، نیک تر بود به جای تعمیم باورتان و نتیجه گیری کلی از آن، نسبت به اشتباه بودن باورم همین جا روشنگری می کردید. جدای از اینکه من همچنان بر آن شیوه ی بیان و ارزیابی اندیشه های جدیدتان بحث دارم، شوربختانه در حال حاضر آنچنان در تنگنای زمانی هستم که به سختی همین گفتمان مهند و اساسی را هم ادامه می دهم. امیدوارم دستکم این گفته ام را صادقانه برداشت کنید و از آن نتیجه گیری دیگری نکنید!
همین بود زندگی؟! پس تحقیر بیشتر، شکست بیشتر، رنج بیشتر...