05-27-2014, 01:11 PM
چگونه دوجنسهها را تشخیص بدهیم؟
برای هر بازیکنی در هر مقطعی، توانایی تشخیص مردان بیمار و منحرفی که تصمیم گرفتهاند برای دسترسی به مزایای بیشمار زنی و خلاصی از مسئولیتهای بیشمار مردی خود را مجروح کردهاند در میان مهمترین قابلیتهاست. خوشبختانه شخص دیگری در بازگشت پادشاهان این زحمت را برعهده گرفته و مقالهای بسیار خوب برای این موضوع نوشته بنام «۸ راه شناسایی یک ترنسسکشوال». آنرا بخوانید و بکار بگیرید زیرا برخلاف آنچه اکنون گمان میکنید، تشخیص اینها اصلا کار آسانی نیست و شمارشان در ایران بسیار بیش از آنست که گمان میکنید:
[ATTACH=CONFIG]4168[/ATTACH]
یا :
[ATTACH=CONFIG]4169[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]4169[/ATTACH]
دشواری ما ایرانیان دو صد چندان هم هست زیرا «داف» و «دوجنسه» هر دو میروند پیش یک جراح پلاستیک و قیافههای ایشان به یک اندازه مصنوعی و تقلبی و تخمیست:
[ATTACH=CONFIG]4170[/ATTACH]
گروهی «داف شاخ» یا «دوجنسهی شاخدار»؟
گروهی «داف شاخ» یا «دوجنسهی شاخدار»؟
من بر هشت مورد آمده در مقالهی بالا، دو نکته برای افزودن دارم که «تجربهی شخصی» خودم است:
۱. او زیادی خوشرفتار است: در چنین مواقعی خودشیفتگی ِ امگاوار بر ضد شما عمل خواهد کرد. دختری چنین تقلبی، چنین عملی و چنین لاشی در جهان واقعی، اختهسازی مردان را به مرحلهی روحانی رسانده و از آن یک سبک هنری جدید اختراع کرده. در شرایط عادی او شما را به صلیب میکشد، آهن داغ میگذارد و پیش از آنکه آرام بگیرد و بند تنبان را بگشاید و خود را وا بدهد، دستکم ده ابرگهتست ِ آن جهانی به سر شما خواهد رید! پس اگر این داف لاشی به جای تحقیر، تمسخر، دست انداختن، ریشخند، توهین و تودهنی پشت سر هم، آن سوی میز آرام و محجوب و مؤقر نشسته انگار ماری آنتوانت، بدانید یک جای کار میلنگد. با احتیاط تردد بکنید که میدان مین است!
۲. بازی به روی او جواب نمیدهد، اما یک ورژنی از ضدبازی چرا!: اینها هرچند با هورمندرمانی به ارزش میلیونها تومان وجوهات بیولوژیکی ِ «برساختهی اجتماعی» و «مفهوم فرهنگی» خود را عوض کردهاند و در ظاهر بسیار زننما شدهاند، هنوز در کنش و منش مردانی امگا هستند که به تمام اوهام آن مردان دربارهی رمنس و عشق و ... پایبند ماندهاند. تصور بکنید سر قرار با دختری ۹ از ۱۰ نشستهاید که هرچه بیشتر بازی دسته اول خود را رو میکنید بیشتر در خود فرو میرود، چگونه چنین چیزی ممکن است؟ و از کجا میتوان تشخیص داد که آیا بازی شما ولمطعل است و ناخودآگاه سوتی دادهاید یا او «زن» نیست؟ یک راه ساده: بتابازی در بیاورید، اگر «دختر» بیشتر در خود فرو رفت، یعنی بازی شما ایراد داشته، اگر پاسخ او به بتابازی مثبت بود یعنی با یک فقره دوجنسهی فرد اعلی روبرو هستید، عذر مستراح رفتن بطلبید و دعا بکنید که توالت پنجره داشته باشد!
زنده باد زندگی!