05-25-2014, 03:45 PM
من فکر میکنم که مسئلهی هیچ ربطی به «میزان» هزینهای است که هریک از ما به روی «دروغ بنیادین» پرداخت کردهایم نداشته باشد، منظورم از دروغ بنیادین همانست که زنان درپی مرد چنین و چنان(بتا)هستند و منظورم از هزینه تلاش هرچه بیشتر برای تطابق با آن «ایده آل» برای بالاتر بردن شانس جذب ایشان است. من شخصا شاید کُل زندگیام را به روی این دروغ هزینه کرده باشم(تلاش و موفقیت اقتصادی، تحصیلی، ورزشی و ...)، اما درپی اطلاع از بیفایده بودن آنها در جذب زنان زیبا، به جای «کینه» به دل گرفتن با آن کنار آمدم. البته میزان مشخصی از نفرت، خشم، حقارت و اندوه را در این مسیر تجربه کردم، ولی خیلی زود، شاید در حد چند ماه، با این حقیقت کنار آمدم که کُل رهیافت من به موضوع اشتباه بوده، با آنکه همهی زندگیام را به پای آن هزینه کرده بودم. این همان «عقده»ی معروفیست که فعالان حقوق مردان/بازیکنان به آن متهم میشوند.
به نظر من خیلی بیش از «هزینه»ای که ما به پای دروغ بنیادین هدر میدهیم، «توانایی» ما در برونرفت از موقعیتی که داریم و میزان بضاعت روانی، جسمانی، ذهنی و عینی ما برای انطباق با «حقیقت بزرگ» است، اینکه آیا توان هماهنگسازی خودمان با آنچه حقیقتا خواستنیست را داریم یا نه؟ «عقده» برآمده از انفعال است، و همهی ما تا اندازهای در برابر حقیقت بزرگ احساس انفعال میکنیم، اما میزان این انفعال چه اندازه است؟ من فکر میکنم راز درک نفرتی که الیوت و مردان مثل الیوت از ما، آدمهای معمولی احساس میکنند در برسی و درک این جنبه از روابط بشریست.
به نظر من خیلی بیش از «هزینه»ای که ما به پای دروغ بنیادین هدر میدهیم، «توانایی» ما در برونرفت از موقعیتی که داریم و میزان بضاعت روانی، جسمانی، ذهنی و عینی ما برای انطباق با «حقیقت بزرگ» است، اینکه آیا توان هماهنگسازی خودمان با آنچه حقیقتا خواستنیست را داریم یا نه؟ «عقده» برآمده از انفعال است، و همهی ما تا اندازهای در برابر حقیقت بزرگ احساس انفعال میکنیم، اما میزان این انفعال چه اندازه است؟ من فکر میکنم راز درک نفرتی که الیوت و مردان مثل الیوت از ما، آدمهای معمولی احساس میکنند در برسی و درک این جنبه از روابط بشریست.
زنده باد زندگی!