05-01-2014, 01:56 PM
نقل قول:من به تعریف سکولاریسم چی کار دارم ؟! اصلن مگه حرفی از سکولاریسم زده شده اینجا ؟!هان؟!
من دارم میگم کسانی که قدرت رو در دست دارند اسلامگرا هستند در نتیجه حکومتشون خواه نا خواه یک حکومت اسلامگرایانه میشه حالا هر چی میخواند خودشون خودشون رو تعریف کنند و چرب کنند که راحت تر فرو بره!
بشار اسد و حکومت سوریه هم میگند اسلامگرا نیستند ولی نه تنها اسلامگرایی از گوشه گوشه ی حکومتش داره میزنه بیرون بلکه مستقیمن از یک حکومت اسلامگرای دیگه (جمهوری اسلامی) داره خط میگیره.
مگه میشه بگی حکومتی اسلام گراست و بعد به سکولاریسم ربطی نداشته باشه!؟حکومتی که سکولار باشه دیگه نمیتونه اسلام گرا باشه،اوکی؟!:))
بهت نشون دادم رهبران دین دار در کشورهای سکولار وجود دارند و خود مبارک هم سنی بود ولی حکومتش اسلام گرا نبود و اتفاقا خیلی هم سکولار بود!
حالا در مورد کیس سوریه هم به موقع یقت رو میگیرم:))
نقل قول:قتل عام و کشتار مخالفین تازه اون هم به شکل مخفیانه و ترور و ... و نه علنی با اعدام فله ای فرق میکنه!اولا اعدام تفاوت هایی با کشتار فله ای داره،و کشتار بنی قرضیه بیشتر یک قتل عام هست تا اعدام دست جمعی.
تنها مسلکی که اعدام فله ای رو به رسمیت میشناسه اسلامه از نوع طالبانیش درست مثل حکمی که ممد به علی در مورد یهودیان بنی قریظه داده بوده.
نقل قول:Capital punishment or the death penalty is a legal process whereby a person is put to death by the state as a punishment for a crime.اگر هم منظورت از اعدام این تعریف نیست که دیگه حرف از تفاوت اعدام فله ای و قتل عام بی معنیه و البته در هر دو مورد حکومت هایی غیر اسلامی(و تازه همشون هم کمونیست نبودند!) هستند که نتنها این رو به رسمیت شناختند،بلکه اجراش هم کردند!
Reign of Terror - WiKi
ده ها هزار! اعدام دسته جمعی در انقلاب فرانسه.
Mass killings under Communist regimes - WiKi
این هم دیگه سابقه درخشان حکومت های کمونیستی هست که هم اعدام های دسته جمعی داشتند، هم کشتار مخفی و هم کشتار دسته جمعی!
نقل قول:من هم جفتشون رو یکجور تحلیل نکردم ولی از اونجایی که شباهتها بسیار زیاده در بسیاری موارد دیده شده که اسلامگراها خودشون رو سوسیالیست معرفی میکنند که از زیر برچسب اسلامگرایی خلاص بشند.میشه بگی چطور دعوای اسلام گراهاست!؟چه اختلافاتی در اسلام گرایی دارند که باعث شده به جون هم بیافتند!؟اینکه همشون مسلمون باشند که دلیل محکمی نیست!
در مورد حکومت فعلی مصر داستان درست بر میگرده به دعواهای اسلامی و اسلامگرایی.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-