04-23-2014, 11:59 AM
Russell نوشته: خب بگمانم قبل از اینکه عزیزان بتوانند پیشگریانه من رو سانسور کنند حرف زدم و یکم دیر شده، ولی شما هنوز هم میتونی بنا به سنت فمینیستی برای سانسور من تلاش کنی و حقت محفوظه !!خوشبختانه کسشر گفتن از دید من نباید شامل سانسور بشه:))
هیولا نمایی فمنیست ها شما هم زمانی خنده دار میشه که من رو میخوای متهم به تلاش برای سانسور بکنی:))
حالا بزار یکم بریم عقب:
نقل قول:خب من با تحقیق بیشتر متوجه شدم این حرف کسری یا یک دروغ بزرگه یا کسری توی کانادا زندگی نمیکنه که انگلیسیش اینقد ضعیف هست و خبر رو نفهمیده!فمینیستها و مسلمانها کمپین کردند که دانشگاه این کار را لغو کند و اینها کردند . واقعا باید تف کرد به این فمینیستها که بر علیه کسی کمپین میکنند که برای حقوق زنها در کشورهای اسلامی مبارزه میکند ،!
Russell نوشته: آری این بایکوت نشانهای از نشانههایِ تکثرگرایی در جنبش فمینیستی امروز هست !!بعد هم شما حس آنتی فمنیستی بودنت گل کرد و در از اتفاقی که رخ نداده،نتیجه گیری کردی.
نقل قول:شما بزار اول اثبات بشه فمنیست ها بهش حمله کردند بعد روضه بخون:))
نقل قول:اگر منظور از "اثبات"، صدور مجوز از سمت لولوی محترم هستدیدی که چنین چیزی اثبات نشد.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-