04-21-2014, 07:49 PM
Russell نوشته: ببینید ایزابل عزیز، اینها که شما میگویید در دفاع از وجود جن است، خب من هم با دلایلی که میآورید از جمله اینکه «خیلیها باور دارند، پس حتما حقیقتی پشتش است» مخالفم، چراکه بسادگی میشود مردم به خرافات باورمند شوند؛ اما اینها بحث دیگریست، من میخواهم برای درک بهتر خودمان تعریف حداقلی از موضوع داشته باشیم، حداقل تعریف و مشخصات جن را در ذهن شما بدانیم، حالا بعد از آن اگر امکان داشت بر این مبنا در مورد شواهد آن هم بحث شود.
ولی آنچنان که من میبینم تفاوت فراوان بین فرازمینیها با تعریف جن در بین عامهیِ مردم با آنچه در قرآن آمده (که موجودی از بعد دیگر و از جنس آتش و... است) وجود دارد. اگر جن هم وجود داشته باشد همه اینها که نمیتواند باشد، بالاخره یکسری در تشخصی خود دچار خطا شدهاند یا اینها موجودات مختلفی هستند. شاید اصلا همانطور که برخی دربارهیِ فرازمینیها میگویند یک موجود مادی تکامل یافته باشد.
پ.ن:دربارهیِ چگونگی بوجود آمدن خرافات مثالا به این مثال نگاه کنید:
آیا خداوند میتواند سنگی خلق کند که خود نتواند آن را بلند کند ؟ - برگ 7
اشتباه نکنید دوست عزیز اینها در دفاع از چیزی نیست و فقط یک سری از مشاهدات و نتایجِ یک سری مطالعات در همین راستا هست که من رو به باور وجود جن نزدیک کرده!
جمله ایی رو که بولد کردم خیلی سطحی عنوان کردید فکر نمیکنم خیلی هایی که شامل افراد جامعه هایی در طول چند قرن بودن رو بشه انقدر سرسری گرفت!(با توجه به اینکه سطح علمی ایرانیان باستان رو نمیشه دست کم گرفت!) اگر ما بخوایم بگیم همه کودن بودن و هستن و فقط ما میدونیم هیچ زمان دنبال جواب سوال هامون نمیریم و به هیچ نتیجه درستی نمیرسیم!
خب من یک تصویر ذهنی به شما میدم شما در نظر بگیر یک حجمی از انرژی که قادر هستن اتفاقاتی رو رقم بزنن! و در بُعد زمان از ما جلوتر حرکت میکنن!
ببینید انچه که در قرآن آمده جمعی از افکار و افسانه های گذشته هست که به نقل نوشته هایی از کتاب سلمان رشدی محمد و سلمان نشستن با هم دونسته هاشون رو جمع کردن و ازش کتاب مقدس ساختن :))
شما درست میگید پایه تحقیق در هر امری شک هستش و ما هم شک داریم و با این همه شواهد هنوز نتیجه قطعی نگرفتیم! تازه من با اینکه دیدم هنوز برام سوال هستش فکر میکنم شکاکترین انسانِ روی کره ی زمینم!!!! :|
ببینید اینهایی که من براتون نام بردم تمام بدون جسم بودن و زمانی که میخواستن ظاهر بشن در غالب جسم انسان یا حیوان ظاهر میشدن!