03-17-2014, 10:32 PM
Mehrbod نوشته: اگر از پاسخ به پرسش! میتوانید به فرجام[١] ویژهای برسید نمیگوید پرسش نادرست است میگوید, نگاه خود شما نادرست است.فرجام ویژه یعنی همان مطلوب شما دیگه:))
Mehrbod نوشته: در اروپا نکردهاند؟ پاسخ بدهید (آری/نه):
آیا در اروپا همهیِ کارها نرم و خوب ٥٠-٥٠ میان زن و مرد و همهیِ کارهای سخت, تنها بر دوش مردان نیست؟
نه
من در مورد وضعیت اشتغال زنان حرفهای زیادی دارم
این درست نقطه ی بحث ماست که زنان را به عمد به مشاغلی جهت داده اند که کم در آمد و پست است و زنان عموما در این دست کارها جای هیچ گونه پیشرفتی ندارند.صندوق داری-پرستاری- آرایشگری-چرخ کارها و.... که معمولا مشاغلی تمام وقت و کم در آمد و غیر حرفه ای و بدون هیچ جای پیشرفت است.
وضعیت کارگران زن نیز در کارخانه ها هم همین است.مردان معمولا کارهای تخصصی تر را به عهده میگیرند و اصولا واژه ی تخصص چنان ساخته و پرداخته شده که ویژگی کار مردان به حساب می آید.
یک پژوهشی در یکی از کارخانجات لندن که نزدیک به 2000 نفر کارگر داشت نشون میداد که مردان نسبت به زنان وضعیت کاری بهتری دارند.از این بابت که مردان از از جریمه های مالی که برای سرعت کم کار و ترک کردن گه گاه کار که برای پرسه زدن و سیگار کشیدن بوده از جریمه مالی معاف بودند درحالی که زنان باید به خط تولید میچسبیدند.
حتی اتحادیه های کارگری که در قبض مردان بود و تنها حقوق مردان را پیگیری میکردند و اینکه زنان معمولا زیر دست مردان بودند و باید اوامر مردان را اجرا میکردند.
حتی در کارهای مدیریتی هم زنان کمی هستند که به مناسب بالا میرسند.
Mehrbod نوشته: ین خوبیِ "کارگری" چیست؟ من نمیگیرم. ب.ن.[٢] خود من برمیگزینم زن ام کار کند من خانه بمانم و کتاب بخوانم و گلدان آب دهم,از این خبرها در خانه نیست مگر زنتان در آمد خوبی داشته باشد.وگرنه از صبح تاشب مهربد گرامی در حال بشور و بساب باید باشید:)))
اینجا اینکه زن من برود بیرون در یک دفتر یا کارخانه یا کار ساختمانسازی آجربالا بیاندازد و پول در بیاورد چگونه به زیان من میشود؟
آخر شب هم بخواهید از زنتان پول یک نخ سیگار (نمیگویم لاک) بگیرید باید کلی عجز و التماس کنید و حرف بشنوید
پس کارگری به خودی خود خوب نیست.اصلا کار به خودی خود خوب نیست.مسئله پول است
Mehrbod نوشته: آفرین, که در همهیِ این کارها (جنسی, پرستاری, و...) مردان هم هستند, ولی در همهیِ کارهای سخت ما مردان زنان نیستند (چه در ایران, چه در انیران ).آفرین و احسنت که کار زنان متمرکز شده به چند کار چیپ و بازار کار محدود و مردان زنان را به حوزه های خود راه نمیدهند
Mehrbod نوشته: روشنگری برای خوانندگان: از دیدگان ایشان زنی که طی میکشد کاری بسا سختتر از مردی که در معدن کار میکند دارد.یکی باید خودتان را روشن کند:e057:
من گفتم در شرایط برابر و در یک کار مشترک چئن زنان در آمد کمتری دارند کارشان سخت تر از مردان است.بالاتر هم ناخنکی به مشکلات زنان کار گر زدیم
Mehrbod نوشته: خب اینها بازدارندهیِ کوچک و خرد هستند و مانند همان نمونهیِ مو که برایتان آوردم, کسی شما زنان را وانداشته[٣] که کارهای سخت نکنید — بماند هرمجموعه این موانع خرد است که مانع از انجام کار برای زنان میشود .من تنها یک مورد بسیار پیش پا افتاده را گفتم
خواننده ای که گزارهیِ مرا اینجا خواند زد زیر خنده — و روشن نیست این چگونه گناه من مرد است که شمای زن کارهای سخت را بر دوش من نهادهاید.
شراب اولی تر ...