03-17-2014, 07:47 PM
iranbanoo نوشته: شوخی نکنید!با آری و نه پاسخ مغلطه ی مصادره به مطلوب را بدهم؟:))
مصادره به مطلوب از راهِ پرسش!؟
ایرانبانو برای همین میگوییم پارسیگویی کنید که همچو لغزشهایِ خندهداری نکنید, "مصادره به مطللب" میشود «پنداشت درستی», ما
چه چیزی را پنداشتهایم؟ یک شماری پرسش از شما کردیم و خواستیم آری/نه بپاسخید که خود اتان هم دیدید نمیتوانید.
iranbanoo نوشته: 1-در ایران یک مرد کار دارد-احترام دارد- زور دارد-زمانی بس طول و طویل برای زن گرفتن دارد(چنانکه امامتم امیر مانند بسیار از خودتان بارها گفته اید تا 40 سالگی عشق و حالتان را میکنید و بع یک دختر 20 ساله را میگیرید)-مادری دارد که دست بر هر دختر فامیل و همسایه بگذارد برای دردانه ش زن میستاند! ....
آمار وارد خودتان بگویید مردان اگر با این امتیازات همچنان احساس بدبختی میکنند تقصیر وقاحتشان است:))
برای نمونه مردان کارگر, عمله, کشاور, رنگرز, حفار, چاهکن و ... چه ارج یا توانی دارند؟
بگویید, چند درسد مردان کار و ارج و زور دارند؟
iranbanoo نوشته: 2-مرگ ناشی از زایمان و افسردگی و ترشیدگی و تجاوز و ازدواج اجباری و.. برای زنان در فرهنگ ناب اسلامی-قبیله ای ایران پشم؟
پاسخ پرسش ما را با پرسش میدهید؟
iranbanoo نوشته: 3-کار سخت را تعریف کنید.من حاضرم در برابر پول خوب کار سخت هم بکنم(که کرده ام).کاری که مردان هم حاضر به انجامش نبوده اند.متوجه منظورم هستید؟کار سخت از دید من و شما نسبی است و جالب اینکه بسیاری از زنان از پس انجامش بر بیایند ولی نه کار فرما اجازه به انجامش دهد و نه اینکه فرهنگ پذیرشش از طرف جامعه دیده شود.
کار سخت:
چاهکنی
عملگی
حفاری
کار در معدن
رفتگری
چاهکنی
لایروبی
...
عملگی
حفاری
کار در معدن
رفتگری
چاهکنی
لایروبی
...
iranbanoo نوشته: من یکبار دستم را تا نصفه های بازو در گالن مواد شیمیایی کردم وقتی سرم را بلند کردم نگاه عجیب کارگران را برخود سنگین دیدم.این مردان هستند که زنان را ناز نازی میخواهند...
آهان, یکبار من بهمان شدم پس بهمان.
بامزه است هتّا در این نمونهیِ شما هم مردی نیامده بگوید این کار را نکن, تنها به شما بد نگریستهاند. خب خسته نباشید, ١٠ تا زن دیگر
هم این کارها را بکنند دیگر کسی بد نمینگرد. من در یاد دارم ایران موهای بلندی داشتم و به من در آن آغازها بسیار
بد مینگریستند, ولی کم کم پسرهای بیشتری با موهای بلند پدیدار شدند و پس از یکی دو سال دیگر هنجار شده بود.
iranbanoo نوشته: 4-5 :)))
آمار خودکشی مردان هم برای شما خنده است.
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns