02-27-2014, 12:16 PM
یه نفر نوشته: بله. دچار تناقصه. ولی نه اون تناقصی که شما میگید..
ببین هرکسی توی قبر خودش میخوابه. درسته؟ پس رفتارها و اعتقادهای من هیچ ربطی به تو نداره.
حالا اگر یه نفر دلش بخواهد که معتاد بشه. سیگار و حشیش و تریاک بکشه. به خودش صدمه میزنه. درسته؟ پس چرا همه جوامع دنیا جلوی این رفتار ناهنجار رو میگیرن؟!!!
چون اعتیاد یه نفر به مواد مخدر نه فقط خودش بلکه اطرافیانش رو هم درگیر میکنه.. برای همین مجازات برای اعتیاد و معتاد در نظر گرفته شده..
و به قول آقای خاتمی مجازات، تنبیه نیست!
در اسلام هم همینطوره. کسی به اجبار نمیتونه دیگران رو به اسلام و دین دعوت کنه.. و اگر گفته شده گردن کافران رو بزنید ، به راحتی به این جمله نرسیده..
اول به راه راست هدایتش کن
دوم صبر کن
سوم استقامت نشان بده - بازم دعوتش کن-
چهارم صبر کن
پنجم با دشمنانت بجنگ!
اگر نکشی، کشته می شوی..
پس کدوم تناقض ؟ مگه تناقضم مدل داره ؟
این ماله کشی های تکراری هم کارساز نیست . اول اینکه در همه جوامع مصرف مواد جرم نیست و البته مجازات هم نداره ، دوم قیاس شما مع الفارق و فاقد پشتوانه منطقی هست. من به دین شما باورمند نباشم ، حکم معتاد رو دارم ؟ منطق خنده دار تر از این هم میشه ؟ تازه خوبه الان یه کم دنیا متمدن شده و گرنه جنگ های مذهبی دنیا با تفکر امثال شما ایجاد میشد دیگه ...
آقای خاتمی هم اگر چیزی گفته ، کاملشو بگو نه سر و ته زدشو ... ازش پرسیدن چرا تو ایران همجنسگراها رو مجازات میکنید ؟ مردک متقلب به جای جواب دادن ، گفت اینجاد دانشگاهه باید حرف علمی بزنیم ... مجازات ، خشونت نیست ... پس این استدلال شما به نقل از خاتمی مکار هم راه به جایی نمیبره !!
اسلام اجبار نمیکنه ، اما به قول عبید زاکانی اسلام دینی هست که وقتی واردش بشی سر آلتتو میبرن ، وقتی بخوای خارج شی سر خودت رو ...
تازه ما حق انتخاب هم نداریم و عملا محیط رو جوری سازماندهی کردن که راهی جز اسلام نداشته باشی...
شما بفرمایید چرا اسلام خودش رو حق میدونه و منکرینش رو نا حق و مجوز داده برای کشتن اونها ؟ هیچ نیازی هم به این نیست اونها دست به شمشیر برده باشن ، حکم مرتد مرگه در هر حالتی ...