02-10-2014, 11:59 AM
viviyan نوشته: وای چقدر توهین آمیز
ببینید «توهینآمیز» بودن چیزی معیار سنجش درستی یا نادرستی آن نیست، حقیقت میتواند واقعا توهینآمیز باشد.
نقل قول: نگرتان درباره مولاژهای سکسی/زنانه ای که چینی ها ساخته اند برای مردان چیست؟ احساس میشود اگر نرم افزاری برای حرف زدن هم رویشان نصب شود که هرچند وقت یکبار با عشوه بگویند "نکـــــــــن" برای شما زنهای ایده آلی باشند :e057:
اتفاقا یکی داشتم، نرمافزار صدا هم داشت اما جنس بنجل چینی زود خراب شد و به جای «نکن»های عشوهآلود، وسط کار شروع به سردادن جیغهای فمینیستی میکرد که «مردسالاری را ببین» و «مزیت مردی، کمک!»...
مجبور شدم بگذارمش سر آشغال. :e057:
نقل قول: نمیترسید از ابتلا به بیماریهای مقاربتی؟ HPV، سفلیس، سوزاک، هپاتیت و ایدز...
بهای «عشق» سنگین است. اما من همهی جوانب احتیاط را رعایت میکنم و هر شش ماه یکبار تست کامل استیدی میدهم.
نقل قول: حالا برای اینکه نگند این چرا همه ش سوالات جنسی میپرسه: تحملتان در مقابل شکنجه بالاست؟ در مقابل چه چیزی حاضرید جانتان را فدا کنید یا هزینه بالایی بدهید؟به هیچ عنوان، کمترین میزانی از درد مرا عصبی و منزجر و دیوانه میکند. من گاهی برای یک سردرد ساده میروم بیمارستان: تحملم در برابر درد بسیار اندک است.
پیشتر هم به پرسش دوم پاسخ دادهام، نه به خاطر هیچ چیز حاضر به فدا کردن جانم نیستم.
زنده باد زندگی!