02-10-2014, 11:18 AM
Alice نوشته: در بین برنامههای رادیویی/تلویزیونی و نشریات ایرانی کدام یک را به جد دنبال میکنید؟هیچکدام را. گاهی نگاهی به سریالهای روز تلویزیونی یا خلاصهی داستان آنها میاندازم چراکه دوستی جایی به آن اشارهای کرده و من مثل آدم فضاییها به او نگاه کردهام. در میان نشریات غیرایرانی ولی خیلیها را میخوانم :
Le monde diplomatique
Scientific American
New Left Review
Men's Fitness
Flex
....
Alice نوشته: لطفا به احترام من و بدون شوخی در مورد «شترسوار دولادولا» کمی روشنگری کنید.نه.
Alice نوشته: باران دوست دارید؟ چه فصلی از فصول سال را هنرمندانه میدانید؟بله شیفتهی بارانم. زمستان را دوست دارم و خیابانهای شمیران یک زمانی در زمستان خیلی زیبا میشدند..
الان که همهاش شده برج و بانک!
Alice نوشته: در مورد این گروه موسیقی چه نظری دارید.قابل تحمل است، ولی راک باید دربارهی عیش و طرب و زن و می و مواد باشد، نه اشعار نخنمای حافظ و سعدی.
Alice نوشته: پیرامون پرسشی که گفتید باید بیشتر تامل کنید اندیشه کردید؟ هرگاه وقت و حوصله داشتید آنرا در این جستار برای من تشریح کنید.راستش نه. بسیار خب. :e303:
Alice نوشته: برای لذت بیوشیمیایی موسیقی و هر آهنگ طربانگیز دیگری چه توضیح تکاملی در روند فرگشت کپیها وجود دارد؟!
یکی از ایدهها که من بیشتر میپسندم مفید بودن توانایی تشخیص صداهای گوناگون ِ مجزا از هم برای بازشناسی اصوات محیط پیرامون است، که آموختن توانایی شناخت ریتمهای مختلف از هم را ابزار فرگشتیک مفیدی میکند، برای مثال فرض بکنید که شما غرش یک شیر درنده را با احساس ترس بازشناسی میکنید، این فایدهی تکاملی مشخص دارد، هر وقت غرش شیر را شنیدید پا به فرار میگذارید. این غرش اما دارای ویژگیهای صداشناختی مشخصیست: ارتفاع کم و ... حال تصور بکنید که صدای مثلا مادرتان را به عنوان صدایی آرامشبخش آموختهاید، که آنهم مشخصات خاص خودش را دارد(مثلا ارتفاع بالا)، موسیقی روشیست برای برانگیختن این عواطف از طریق تقلید آن صداها. شما هرگاه «غرش» ده ها ویلن را میشنوید که اپرایی هیجانانگیز مینوازند، یا نوای گیتار الکتریکی متالبازی را میشنوید که در شما ایجاد دلهره و ... میکند در واقع دارید همین رانه ها را فریب میدهید.
زنده باد زندگی!