02-08-2014, 04:01 PM
sonixax نوشته: 1 - Ps3 یا قرمه سبزی مامان جان ؟Ps4
میلاد گرامی حقیقتا تصور میکنید من اگر مامان جانم قرمه سبزی درست میکرد این چنین زنستیز میشدم؟ :e528:
sonixax نوشته: 2 - اگر حق انتخاب آزادانه داشته باشید به جز ایران و کشوری که پیشتر در آن بودید کجا ؟ چرا ؟من همیشه از ژاپن و زندگی ژاپنی لذت میبردهام و اگر میشد دلم میخواست دستکم برای مدتی در آنجا زندگی کنم.
sonixax نوشته: 3 - تا حالا کتک کاری کرده اید ؟ اگر آری کتک خورده اید یا زده اید ؟خیلی بیش از آنچه که تصور میکنید. در ایران ماهی یکی دوبار با دیگران دست به گریبان میشوم چراکه هیچکس حریم شما را رعایت نمیکند و پا که از در خانه بیرون میگذارید چنان است که گویی همه قصد نابود کردن شما را دارند. بیشتر دعواهایی که در آنها بودهام سرپایی و درحد یکی دو مشت و سیلی بودهاند، گاهی زدهام و گاهی هم خوردهام. یکی دو بار کار بیخ پیدا کرده و دعوا خیلی جدی شده، یک بار بینی مرا مردک نیمهخلی با ضربهی سر شکست!
sonixax نوشته: 4 - به جز احمد خاتمی از چه جانوری میترسید ؟رتیل.
sonixax نوشته: 5 - به نظرتان اگر 1400 سال پیش اعراب به ایران حمله نمیکردند وضعیت ایرانِ امروز چگونه بود ؟
نمیدانم. تاریخ رخ داده و بجز همان که شده هرگز نمیتوانسته جور دیگری باشد. خیال پردازی دربارهی آنهم کار رماننویسان تاریخ است که برای این کار پول میگیرند و به کار ما نمیآید. اما نوع برخورد نادرست و افراطی – تفریط در جایگاه مذهب پیش از اسلام هم در ایران بوده و دربار ساسانی را بیمار کرده بوده. زورمندی آخوند مشکل امروز و دیروز نیست.
نقل قول: 6 - بالاتر نوشته بودید که دوج شارژر 68 دوست دارید ، نظرتون راجع به موستانگِ شلبی چیست ؟
خیلی زیباست و صدای موتور آن به موسیقی بهشتی میماند، اما از آنجاکه بیشتر مصرفکنندگانش جوانان سبکسر بودهاند تمیز آنرا پیدا کردن با بودجهی معقول عملا غیرممکن است. من شارژر تمیز یکی در اروپا سراغ داشتم که صاحب آن ۳۵ هزار یورو قیمت زده بود، پولم را هم برای خریدش جمع کرده بودم که تصمیم به بازگشت گرفتم. الان در ایران دو سه نفر هستند که بدنه سالم شارژر را به قیمت خیلی کمتر(۵۰ – ۶۰ میلیون تومان)میدهند ولی بدبختی اینست که در ایران لوازم این ماشینها را نمیتوان پیدا کرد و نوسازی فنی آنها میسر نیست. اینست که ما فعلا به یکی از همین زبالههای پلاستیکی شرق آسیا رضا دادهایم..
نقل قول: 7 - سه چیز که بیشتر از همه ازشان نفرت دارید را بنویسید ! (اگر جنبه خصوصی ندارند)
رخوت(انرژی و انگیزه نداشتن)
سر و صدا
شیرینی!
نقل قول: 8 - اگر قدرتمندترین فرد زمین میبودید نخستین کاری که میکردید چه بود ؟
قحطی را به هر قیمتی شده ریشهکن میکردم. هیچ توجیه اخلاقی برای مردن روزی ۴۰۰۰ نفر از قحطی وجود ندارد در شرایطی که ما روزانه بیش از سه برابر نیاز کل جمعیت کرهی زمین غذا تولید میکنیم.
نقل قول: 9 - نظرتان راجع به هر کدام از این کاربران را بنویسید : Russel , کوروش ، آنارشی ، میلاد ، مزدک بامداد ، مهربد ، کسرا ، یه نفر!!! ، ایرانبانو ، شیرین ، آلیس ، ریکتور.
احتراما ترجیح میدهم به این سوال پاسخ ندهم.
نقل قول: 10 - دیگه چه خبر ؟
سلامتی میلاد گرامی.
:e318:
زنده باد زندگی!