02-08-2014, 09:56 AM
من زمان بسته شدن گفتگو در سفر بودم و دسترسی به اینترنت نداشت ولی چیزی که به خاطر دارم اینه که با پیام خصوصی از وجود دفترچه مطلع شدم و به نظر میرسه شواهد هم همین رو تایید میکنه. مثلا جستار فهرست سفسطه ها در 10 اکتبر درست شده یا اولین اثر از فروم دفترچه در سایت آرشیو مربوط به 1 اکتبر هست.
[/url]
اون تاریخها که میبینید به خاطر اینکه یک دور سایت کلن به باد فنا رفت فاقد اعتبار هستند و در بازگردانی دیتابیس خیلی از داده ها ریخت به هم.
[/url]
sonixax نوشته: قصد مچ گیری ندارم گرامی! ولی اگر به شناسه من نگاه کنید شماره اش 6 است! یعنی من ششمین نفری بودم که اینجا عضو شدم .
دفترچه هم بعد از گفتگو تاسیس شد طوری که کلی سر و صدا به پا کرد و همه فکر میکردند کار سپاهی هاست و میخواهند گفتگویی ها را به دام بیندازند!
همچنین من چه طور 7 اکتبر عضو شدم در صورتی که خود سایت 27 اکتبر راه اندازی شده ؟ یعنی من 20 روز قبل از ثبت دامنه عضو شدم ؟!؟!؟!؟!؟!
[url=http://whois.domaintools.com/daftarche.com]DaftarChe.com WHOIS, DNS, Domain Info - DomainTools
اون تاریخها که میبینید به خاطر اینکه یک دور سایت کلن به باد فنا رفت فاقد اعتبار هستند و در بازگردانی دیتابیس خیلی از داده ها ریخت به هم.