02-07-2014, 06:38 PM
viviyan نوشته: سادیست چی؟از تماشای آزار دیدن دیگران خیلی لذت میبرم، اما علاقهی زیادی به اعمال کردن آن شخصا و راسا ندارم.
viviyan نوشته: کینکهای خاصتان را برای ما میگویید تا ما قضاوت کنیم که منحرف هستید یا نه؟قضاوت شما معتبر نیست چون خودتان از همه منحرفترید و آدرسهایی میگیرید که من پسر به عمرم نشنیدهام.
اما یک چندتایی را میگویم:
۱. اعتیاد شدید به سکس مقعدی، چنانکه اگر ممکن بود اصلا طرف مهبل زن نمیرفتم! .. احتمالا در ارتباط با دخترها زیادی برای این کار اشتیاق نشان میدهم چراکه پدر مرا در میآورند تا بگذارند من به معبودم برسم.. دختر اگر باسن زیبا و خوشترکیبی داشته باشد و آنرا بنمایاند من از خود بیخود میشود و افسار آرامش و نگاه خیره به دوردستها و «با پا پیش کشیدن، با دست پس زدن» و ... همه از سرم میپرد و تنها فکر و خیالم میشود زودتر دریدن لباسهای او. پیش آمده که با دختری زیبا با کونی بهشتی رفتهام سر قرار اما آنقدر بیدست و پا بازی درآوردهام که انگار امگا، و یا آنقدر اشارات جنسی زودهنگام کردهام که دختر ترسیده و فرار کرده.. ضمنا به سینه کمابیش بیاعتنا هستم، اگر سینههای دختر صاف هم باشند چندان برایم مهم نیست.
۲. دوست دارم شریکم را غلغلک بدهم. خیلی لذت میبرم از اینکه زیر دستانم وول بخورد.
۳. من دوست دارم با زنان خواب سکس داشته باشم. اگر شب کنار دختری بخوابم قطعا صبح در حال تکان خوردن بیدار میشود!
...
viviyan نوشته: دومی هرچند که باز تقلب کردید و به اندازه کافی برای شما شرم آور نبود ولی فانتزی منحرفانه ای هست.
دستگیر شدن وسط خیابان با تنبان پائین به اندازهی کافی شرمآور نیست؟ اسپاگتی، دختران این مملکت را دریاب!
ایران نگو، سودوم..
زنده باد زندگی!