02-07-2014, 03:21 PM
Russell نوشته: امیر جان در مورد سری سوالات آخرم نمیخواستم شخصی برداشت شود و بیشتر از منظر هندونیستی و روش بهبود کاربستن آن پرسیدم، مخصوصا که میدانم با شیمی و پزشکی و اینها هم آشناییداری. منظورم هم از کمک و بوستر همان روش سر کله زدن با فرازهایِ زندگی بود و اینکه استفاده از مادهیِ کمی از کوکائین و هروئین گرفته تا کافئین و نیکوتین و... را بخاطر اعتیادآوری باید کنار گذاشت یا قابل افسارزدن هستند و میشود برای بهینه کردن زندگی از همه یا برخی از آنها بهره برد؟
قطعا میشود از آنها بهرهبرداری کرد، یک تحقیقی میخواندم که گویا افراد باهوش الکل بیشتری مصرف میکنند اما درصد اعتیادشان به آن از همه کمتر است. اما بیش از اینکه هوش موثر باشد به دید من اراده مهم است، زیرا مصرف نکردن اضافی نیازمند توان برای بازایستادن است و هوش یکی از فاکتورهاییست که عاقبت کار را پیش چشمان شما به تصویر میکشد و از بازی با آن پروا میدهد. من اکنون گاهی الاسدی و مورفین مصرف میکنم اما اولی به اعتدال است، دومی به ندرت(دو بار در ماههای اخیر). یکسری موادها اما هستند که من معتقدم مصرف به اندازهی آنها ممکن نیست، متآمفتامین یکی از آنهاست برای مثال. من کسی را ندیدهام که توان مقاومت در برابر کشش آنرا داشته باشد. هروئین و کوکائین هم اغلب شخص را بیش از آنچه میخواسته آلوده میکنند. موادهای کمخطر با وابستگی پائین از دیلر خوب جور بکنید و آنرا متناسب با هدفتان مصرف بکنید به نظر چندان که برخی دوست دارند بنمایند جهان به پایان نمیرسد. ولی حواستان باشد که از یک جایی لذتجویی تبدیل به خودویرانگری میشود.
زنده باد زندگی!