02-07-2014, 12:23 PM
kourosh_bikhoda نوشته: امیرجان آیا میتونید با یک زن شوهر دار هم بستر بشید واقعن؟ اگر بله احساس بدی ندارید؟ اگر خیر دلیلتون چیه؟
قبلا همبستر شدهام! هیچ احساس بدی هم نداشتم زیرا مسئولیت اخلاقی را بر دوش خود حس نمیکنم، من به کسی تعهد ندادهام و به پیمانی که نبستهاید خیانت نمیتوان کرد. مسئولیت اخلاقی بر گردن زن است که ازدواج خود را دور میاندازد.
kourosh_bikhoda نوشته: ساعت مچی و خودروی مورد علاقه تان چیا هستند؟ساعت مچی اینرا دوست دارم و به دست هم میکنم: Fortis صفحه مشکی ِ بند چرمی. یک چیزی شبیه به این:
[ATTACH=CONFIG]3533[/ATTACH]
ماشین هم دوج شارژر مدل ۱۹۶۸ :
[ATTACH=CONFIG]3534[/ATTACH]
kourosh_bikhoda نوشته: تفریح شب جمعتون چیه؟معمولا با دوستان بسیار صمیمی مینشینم پای میز پوکر. بعضی وقتها هم خانه میمانم. اگر میخواهید تصویر رازآمیخته و جذابی از خود به جا بگذارید شب تعطیل را نباید با دختر یا غریبههای تازهآشنا سپری بکنید، زیرا در این معنیست که آنها اهمیتی ویژه در زندگی شما پیدا کردهاند و شب جمعه کار بهتری برای انجام دادن و کس بهتری برای گذراندن وقت پیش او ندارید. پس خانه تنها ماندن و وبگردی بهتر از هر کار دیگریست، حتی اگر ۴ دختر زیبا برایتان نفری ۵ میسدکال میاندازند که امشب کجایی و بیا برویم بیرون و ... این «شترسوار دولادولا» را دیدهاید؟ اینکه پنجشنبهها من کجا هستم برای اطرافیانم معماییست هزار برابر چالشبرانگیز... و شماری دختران زندگی مرا به مرز بستری شدن در تیمارستان کشانده .. بیشوخی خدمتتان میگویم، برخی حاضرند برای این اطلاعات به شما پول نقد بدهند!
kourosh_bikhoda نوشته: sonixaxخپل، سفید، با موهای لخت.
kourosh_bikhoda نوشته: Mehrbodقد و موهای بلند، چشمان درشت و لبان کوچک.
kourosh_bikhoda نوشته: Russellموهای فرفری، بینی بزرگ با گونههای برجسته.
kourosh_bikhoda نوشته: Anarchyلبخند گرم و صمیمی با صورت روشن و شفاف.
kourosh_bikhoda نوشته: Theodor Herzlپوست زیادی روشن، دستان ظریف و صدای نازک.
kourosh_bikhoda نوشته: undead_knightبسیار لاغر و خجالتی(در نگاه و حالا چهره).
kourosh_bikhoda نوشته: Dariushفک نیرومند و چشمان برنده، احتمال میدهم کمی خموده باشند.
kourosh_bikhoda نوشته: Alice۶.۵، ۷ از ۱۰؟ پتانسیل «داف» شدن دارد اگر به جای سر و کله زدن با مردان بصورت آنلاین برود آرایشگاه.
kourosh_bikhoda نوشته: iranbanoo۴، دست بالا ۵ از ۱۰. به خاطر نوع برخوردش من او را از این فمینیستهای همیشه پریود تصور میکنم که یکی دو نمره خود را پائین میکشند(با کوتاه کردن مو، دست به لوازم آرایش نزدن، بهداشت صورت کم..).
kourosh_bikhoda نوشته: Reactorبدنسازی کار با چربی بدن بالا، شبیه این پاورلیفتیها.
kourosh_bikhoda نوشته: mosafer«زیبای اسبق». یا زنی متوسط الحال. زیاد مطمئن نیستم.
kourosh_bikhoda نوشته: raziنمی شناسم.
kourosh_bikhoda نوشته: Nevermoreمن نمیدانم چرا اما احساس میکنم او از این قیافههای مهربان و خنگ دارد که دنیا به تخمشان است. مثل Seth Rogen.
kourosh_bikhoda نوشته: Philoاخمو و برافروخته. با دستان بزرگ و چانهی نخودی.
kourosh_bikhoda نوشته: kourosh_bikhodaصورت استخوانی با انگشتهای بلند، لبهای پر و چشمان رنگی.
kourosh_bikhoda نوشته: یه نفر۷، ۷.۵ شاید حتی ۸ از ۱۰. رفتار او گواه آدمیست که منهای رفتارش همه جا پذیرفته میشود،
بنابراین یا زیباست یا پولدار. یا هیچکدام..
kourosh_bikhoda نوشته: مزدک بامداداسپاک!
زنده باد زندگی!