02-07-2014, 09:05 AM
Philo نوشته: 1. امیر اگه میخواستی وارد دانشگاه بشی و همچنین می تونستی آزادانه از میان رشته های فیزیک، ریاضی، زیست شناسی، شیمی، مهندسی (هر کدوم)، جامعه شناسی، روانشناسی، تاریخ و فلسفه یکی رو انتخاب کنی کدومو انتخاب می کردی؟ اگه رشته دیگه ای هست که از همه اینا بیشتر میپسندی اونم بگو علاوه بر انتخابی که از بین اینا میکنی. با اینکه محاله فرض کن این رشته ها از نظر آینده شغلی یکسانن.
روانشناسی، دروغ چرا میخواستم از نو وارد دانشگاه بشوم و آنرا بخوانم، اما دو سه پیشنهاد بسیار نان و آبدار برای کار در همین رشتهی کنونیام(از زیرشاخههای بیولوژی)پیدا کردم و طمع بر من چیره شد. آنالیز رفتار آدمها و تلاش برای پیدا کردن یک ارتباط منطقی میان ایشان همواره سرگرمی و تنها دلیل علاقهی من به روابط اجتماعی بوده، اینست که روانشناسی از آن رشتههاییست که گویی برای آن زاده شده باشم. در نوجوانی دوست داشتم فلسفه بخوانم اما پدرم گفت اگر میخواهی آخرش بروی مسافرکشی همین حالا یک پیکان برایت بخرم خودت و ما را الاف نکن!
Philo نوشته: 2. درباره باب اسفنجی شلوار مکعبی چه می اندیشی؟علاقهای ندارم. در میان انیمیشنها South Park تماشا میکنم.
Philo نوشته: 3. آیا عبدالکریم سروش یک آلفاست؟به احتمال بسیار قوی نه. چرا این سوال را میپرسید؟
زنده باد زندگی!