02-03-2014, 04:48 PM
مزدك بامداد نوشته: شاید:
تنها چیزی که من میبینم این است که با امدن شما، همه چی بهم خورده
و روال کجدارو مریزی که اینجا بود و همه بگونه ای با هم میساختند
به هم خورده است. پیش از ترکیدن بمب اتم وجدان شما، اینها داشتند
همدیگر را بر میتابیدند و چه بسا آشتی هم میکردند. برای نمونه کوروش
با سرشت آرامی که دارد به ایندو گفت که داستان را کش ندهید ، تا اینکه
شما امدید و ...
من تنها این شرایط را علنی کردم زیرا خواستار راه حلی برای آن هستم و دیگر به تیم مدیران برای اتخاذ تصمیم درست اعتماد ندارم.
من اینجا با همه روابط خوبی داشتهام، اساسا اهل بیاحترامی به کسی نیستم و تا پیش از امروز (بجز شوالیهی نامرده) به کسی حتی حملهی شخصی هم نکرده بودم چه رسد به دشنامگویی! مشکل اصلی اینست که ما بطور مداوم از کاربران بیشتر فاصله گرفتهایم، و امروز در برابر آنها هستیم! تمام آن قوانینی که ما در طول تقریبا یکسال با وسواس فراوان نوشتیم، همهی خردهکاریهایی که در نظر گرفتیم و همهی زحماتی که کشیدیم، برای تثبیت فضای آرام، دوستانه و آزاد انجمن بود. اما این انجمن یک سال و نیم پیش بسیار آزادتر، دوستانهتر و حتی شاید سازندهتر از امروز بود. نوشتن سقوط ما به ورطهی کنونی پای «بحثهای جنجالآفرین» خطا یا دستکم نادقیق است، ما اشتباهاتی کردهایم که حاضر نیستیم هیچکدام از آنها را بپذیریم.
من پیشنهاد میکنم اینبار با مشورت کاربران به بازنویسی قوانین، و بازنگری در نحوهی اجرای آنان بپردازیم. اختیارات مدیران را قابل نظارت و محدود بکنیم و تحت قوانین بگنجانیم، در برخورد با کاربران تجدید نظر بکنیم، اینجا کسی در صورت تخلف بلافاصله با حذف پست، اخطار، هشدار و ... روبرو میشود. ما نیازی به این کارها نداریم، آنقدر بزرگ نیستیم که نگران صدها کاربر خطاکار باشیم، تا پارسال که این وضع بوجود آمد در تمام طول تاریخ این انجمن فقط یک کاربر اخراج شده بود! تمام کاربران جدید با تیم مدیریت این انجمن احساس بیگانگی میکنند، حتی اگر راه ما درست است از آنجاکه هدف نهایی ما جذب کاربر و گسترش خردگراییست باید در عین «درست» بودن مردمپسند هم باشیم.
زنده باد زندگی!