01-26-2014, 04:33 AM
sonixax نوشته: شما سندی آوردید که در خود سند نوشته شده نیازمند منبع! یعنی حرف مفت است!!!! یعنی هنوز نمیدانید هر چیزی که در ویکی پیدیا نوشته شده لزومن درست نیست و در صورتی که منبع نداشته باشد فاقد ارزش است.
آقای Ian Kershaw یکی از بزرگترین متخصصین تاریخ قرن بیستم آلمان و به خصوص رایش سوم است. ایشان در کتاب خود میگوید که گفتههای Hermann Rauschning هیچ ارزش تاریخی ندارد و authentic نیست.
Ian Kershaw - WiKi
Hitler 1889-1936: Hubris - Ian Kershaw - Google Books
شما بدون هیچ تحقیقی روی یک چیز اشتباه هی اصرار میکنی ، هیچ تاریخ دانی نوشتههای آن شخصی که شما از آن نقل قول کردی را قبول ندارد! اشکالی ندارد انسان زمانی که یک چیزی را اشتباه کرده به آن اعتراف کند!
sonixax نوشته: در ضمن جایی ثابت نشده که نازیها سوسیالیست نبوده اند! بلکه یک سری آدم (مشخصن کمونیست و سوسیالیست) آمده اند همانهایی که شما مطرح کرده اید را به شیوه ای دیگر بازگو کرده اند بدون اینکه سندی بر ادعای خود داشته باشند و تمام دلیل کارشان تطهیر کمونیسم و سوسیالیسم بوده و بس.burden of proof گردن شما هست! مثل اینکه من الان بیایم ادعا کنم شما قاتل هستی بعد شما بگی سندت کو ، بعد من بگویم که خوب ثابت هم نشده است که شما قاتل نیستی! این شما هستی که ادعا میکنی حکومتی که دستور داده بود هر سرباز شوروی را که میگیرید در جا بخاطر کمونیست بودن اعدام کنید و قبل از اینکه اصلا به سراغ یهودیان بروند کمونیستها و دیگر چپها را اعدام کردند سوسیالیست است ، من واقعا دوست دارم بدانم که سند شما در مورد این قضیه چیست؟ حداقل کاری که در اثبات ادعاها میتوانید بیاورید این هست که چند سیاست سوسیالیستی دولت نازی را اینجا لیست کنید! اصلا فکر کنید من یک شخص بی طرف! بیایید به من بگویید حکومت نازی چه کار سوسیالیستی انجام داده بود!
sonixax نوشته: وقت کردید یک سری هم به سایت نازیهای ایران بزنید یا به هر سایت طرفدار نازی دیگری که دوست داشتید و مطالعه ای بکنید برای خودتان خوب است که صرف دشمنی و مخالفتتان با نازیسم هر دری وری که گفته میشود را باور نکنید برای شروع شاید این خوب باشد که خود نازیها خودشان را معرفی کرده اند : سوسیالیسم ملی
شما اصلا این لینکی که دادی رو خودت خوندی؟
نقل قول:نازیسم ترویج دهند نوع سومی از اقتصاد است. این روش اقتصادی از دو روش اقتصادی کمونیسم و سرمایه داری متفاوت است.تمام درگیری ما با شما کاپیتالیستها این بوده است که ما میگوییم باید طبقهای در جامعه نباشد و مالکیت خصوصی از بین برود، شما میگویید طبقه لازم است! خوب اینکه اینجا نوشته که به نظر شماها نزدیک تر است که!
در اصل این روش نوعی از سوسیالیسم جناح راستی است.با این تفاوت که مساوات طلبی را رد می کند. و در عوض یک اقتصاد طبقه بندی شده کلاسیک بر اساس شایستگی و استعداد همراه با نگهداری مالکیت خصوصی و ترویج همبستگی ملی را ارائه می دهد.به این روش اقتصادی سوسیالیسم ملی می گویند. که در ان هدف دولت تامین امنیت اقتصادی و ایجاد زیر ساخت هدفمند برای سرمایه گذاری سرمایه داران است و در عین حال با ایجاد برنامه های رفاهی برای کارگران و تغیین دست مزد عادلانه برای گارگران و ایجاد حس احترام و افتخار برای انان و جلوگیری از استثمار کارگران توسط سرمایه دارن محیط مناسبی را برای پیشرفت همه جانبه ملی ایجاد کنداین روش اقتصادی با داشتن مزیت های فراوانی نسبت به سرمایه داری و کمونیسم در تلاش برای ساخت جامعه ارمانی گام های بلندی بر می دارد . و در حقیقت نوعی بهتر و کارامد و درست تری از سوسیالیسم را بوجود می اورد. در روش سوسیالیسم کمونیستی دولت با از بین بردن مالکیت خصوصی خود را به یک سرمایه دار بزرگ تبدیل می کند و در عمل سوسیالیسم را زیر پا گذاشت و نوعی سرمایه داری دولتی را ایجاد می کند.در این روش بیشتر اقشار جامعه در وضعیت ضعیف مالی و رفاهی به سر می برند و در عوض سران حکومتی با یکی کردن سرمایه ملت فاصله طبقاتی زیادی از اقشار مردم می گیرند از سوی دیگر این کار باعث ایجاد حس بی تفاوتی در میان مردم می شود چرا که ان ها در بهترین شرایط کاری هم چیزی بیشتر از شرایط عادی نسیبشان نمی شود.دولت های کمونیستی با جمع اوری سرمایه های مردم و حذف مالکیت مردمی عملا نوعی دیکتاتوری را بنیان می گذارند. چرا که با این روش عملا کسی قدرت اقتصادی ندارد تا بتواند در مقابل دولت تحرکی داشته باشد از سوی دیگر تنها سران جکومتی و طبقات حکومتی صاحب قدرت و ثروت می شوند.
جمهوری اسلامی هم میگه ما حقوق بشر اسلامی رو رعایت میکنیم! ، حالا چون کلمه "حقوق بشر" آنجا استفاده شده ، ما باید بگوییم حقوق بشر اصلا چیز بدی است ! ببینید حتی جمهوری اسلامی نیز حقوق بشر را رعایت میکرد! آن چیزی که هیتلر به آن سوسیالیسم میگفت زمین تا آسمان با آنچه سوسیالیسم مارکسی است تفاوت دارد ، همانطور که حقوق بشر اسلامی حقوق بشر واقعی نیست!
"A Land without a People for a People without a Land"