01-16-2014, 06:53 AM
نقل قول:روشن نشد چرا داستانهایِ اروتیک نااخلاقی هستند که از بیخ نباید نوشته میشدند.تا حالا شونصد بار گفتم و توضیح دادم که مسئله مخالفت کلی با داستانهای اروتیک نبود.
هیچوقت هم نگفتم جلوی اونا رو باید گرفت.
فقط گفتم بعضی هاش حتی اگر تخیل و فانتزی و برای سرگرمی باشه، محتوی داستانهای بی اخلاقی و بی بند و باری و هرزگی محض هستن. بنظر من نوشتن و خوندن این داستانها مال آدمهای درست و حسابی نیست. مال آدمهاییه که خودشون هم از همون جنس هستن. مال آدمهای هرزه. آدمهای بی اخلاق.
هر بی اخلاقی، چه کوچک چه بزرگ، چه سر بریدن و دزدی کردن چه خیانت دائمی بخاطر هوس و لذت طلبی محض، نوشتنش و منتشر و عمومی کردنش هم بنظر من غیراخلاقی و مضره. و همچنین خوندنش. البته منم ممکنه بعضی وقتا یه چیزهای غیراخلاقی و پلیدی رو بخونم، ولی فقط بخاطر کاربردهای واقعیش و اینکه مثلا یاد بگیرم اطرافم چه آدمهایی هستن چطور فکر میکنن چه ترفندهایی دارن و خودم رو آگاه و آماده و قوی و شجاع کنم دربرابر اینطور چیزها. اما بهرحال یکسری کس شعر دوتا جوجه اراذل و اوباش شیک پوش حالا با برچسب روشنفکر و هنرمند و هرچی که میخواد باشه، فکر نمیکنم چیز خاصی داشته باشه که بخوام بخونم! یه دفه نگاه کردم دیدم دوتا آدم کس شعر دوتا کس شعرهای تکراری خودشون رو نقل کردن بس بود برام. از این آدمها آدم توی خیابون هم که راه میره میبینه و میدونه جریان چیه و چه چیزی در چنته دارن و به چه درد خودشون و دیگران میخورن. این آدمها فقط کس شعر محض هستن و یکسری نوجوان و جوان نادان و هرزه. چیز دیگری در خودشون و داستانهاشون نیست که من ندونم و نداشته باشم و بتونم از اونا بدست بیارم.
حالا هرکس میخواد بنویسه هرکس هم میخواد بخونه، من شخصا نمی نویسم چون نوشتن ابتذال و بی اخلاقی رو هرچند تخیلی، غیراخلاقی میدونم، و هیچوقت هم اینقدر علاف و از اون جنس نیستم که وقت و انرژی خودم رو صرف خوندن چنین کس شعرهای محضی بکنم و ازش لذت هم ببرم!!
بحث فقط اروتیک بودن نیست. من اصلا به اروتیک بودنش کاری نداشتم. بحث خیانت و هرزگی محض و عادی بودن اینها برای بعضی افراد بود که حداقل توی بعضی از این داستانها روایت شده. حالا میخواد واقعی باشه میخواد تخیلی باشه، بهرحال اونا رو ارزشمند و توجیه نمیکنه برای نوشتن و خوندن. البته فکر میکنم این تم بصورت محدودتر و پنهان تری در خیلی دیگر از داستانهای اروتیک هم وجود داشته باشه.