12-05-2013, 10:01 PM
undead_knight نوشته: اولش باید بگم من کلا خیلی از زیبایی "مصنوعی" خوشم نمیاد ولی خب باید از چیزی که فکر میکنم درسته دفاع کنم:))
...
گفتیم, اگر طبیعی هم باشد میشود سفستهیِ دستآویز به طبیعت: Appeal to nature - WiKi
تازه اگر اینچنین است, خوب فریبکاری پسران هم
از همان طبیعت میاید و نباید نکوهشی به آن گرفت.
یک بام و دو هوا؟
undead_knight نوشته: اصلا چرا راه دور بریم!؟درمان کردن بیماری ها به روش "مصنوعی" نوعی فریب کاریه،ما نزاشتیم گزینش "طبیعی" صورت بگیره و انسان های حامل ژن های ضعیف تر یا بدتر از بین برند،اینطور دیگران رو فریب میدیم که ما بدن سالم و ژن های قدرتمندی! داریم.
درسته همینجوره, اگر شما قند داشته باشید کمی از خواستنی بودن شما کاسته میشود, برای همین هم
کسانی که بیمار یا رنجور هستند در نخستین date به دیگری فهرستی از بیماریها و ناتوانی هایشان نمیدهند.
طبیعت و فرگشت و ژنهایِ شما یک سازوکار درست و راستنی دارند که این خود را براه زابهایِ بیرونی نمایان میکند, به اینها
میگویند نشانگر یا indicator. بکوشید دریابید که چیزیکه نشانگر است, دیگر دروغ و فریب نیست و هتّا با اینکه آمادهاید تا این اندازه خود اتان
را پست کنید که فریب را چیزی خوب و زیبا جابزنید, ولی باز هم میبینیم در کارِ طبیعت فریب آنچنانی نیست و کارها بر پایهیِ همان کارکرد راستین اشان میگردند, نه دروغ و دگرنُمایی.
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns