12-04-2013, 06:55 AM
Alice نوشته: تازه آرایش و پیرایش هم که "دروغگویی" نیست دوست گرامی.
کوچک کردن بینی, برداشتن چربیها (لیپوساکشن, ...), کشیدن پوست چهره, گذاشتن گونهها, بزرگ کردن پستانها
و کپل و بسیاری دیگر اگر فریبنده و برای خوشگلتر و خواستنیتر نمایاندن خود نیستند, پس چه هستند؟
آرایش (و نه پیرایش) هم در راستای همان فریب میروند و تنها ترازهای گوناگونی از یک چیز هستند. ما فریبهایِ خودآگاهانه داریم مانند رژلب,
چون هر پسری با دیدن رژلب میداند که لبهایِ دختره براستی این اندازه گیرا و خوشگل نیست, ولی همچنان با اینکه اینرا میداند, وی را زیباتر میبیند (= can't help himself).
ترازهایِ ناخودآگاه و فریبندهتر آن هم همان کاردپزشکی و فیزیکی هستند.
Alice نوشته: واژهی دروغ کمی ریشخندامیز است, ولی من کمتر دختری را دیده ام که همزمان به گیتیگ گرایش داشته
باشد و مـزدائیک هم خوانده باشد جز خودم, اگر هم فردید شما من هستم که من مـزدائیک نخواندهام, من
در دبیرستان دانشآموز رشته "ریاضی و فیزیک" بودم و چون از کودکی درسخوان بودم در کنکور باید مزدائیک
نیوتونی و چه میدانم گسسته و هنداسگری و ... را میخواندیم و من هم خواندم!!. چون افمارش بالاترین
ضریب را دارا بود و برگ برندهای بود برای پیروزی در نبرد کنکور. اینک هم که زمان کموبیش کوتاهی از کنکورم
میگذرد این دادهها در یادم ماندگارند و پس از چندسال دیگر خودبخود در جایگاه دادههای ناکارآمد کمرنگتر میشوند.
روی سخن من شما نبودید, دخترهایی بودند که به تور خود من میخورند. یکی از ترفندهایِ کهنه برای فریب خود را
گرایشمند به خواسته و گرایشهای دیگری نمایاندن است. در جایی آمار آورده بود چه شمار زنانی که روزهای آغاز
آشنایی به ورزشگاههایِ فوتبال و .. میروند و چه شمار پسرانی به چیزهای دخترانه گرایش پیدا میکنند, ولی پس از چند
ماه که آشنایی پیگرفت هر دو به ایستار پیشین برمیگردند (= نیاز به فریب و دلبَری میکاهد).
Alice نوشته: تازه این ها هم فریب کاری نیست, این فریب کاریها تنها بدرد نرینهها میخورد که باید مانند گوسپند شاخدار
کوهی با نرهای دیگر نبرد کند! (که در همبود هوموسپینزها به جای دریدن یکدیگر در هوش و پول و ... نبرد میکنند)
مادینهها هم یگانه در خوشگلی و رُژ و چه میدانم پنکک همآوردی دارند.
روزگاری شاید, ولی امروز که کسی شاخ نمیزند و گرز بدست نمیگیرد؟
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns