11-14-2013, 11:55 PM
Theodor Herzl نوشته: همانطور که گفتم آمریکا در جا هرچه سرباز آلمانی و SS بوده را میکشته(خوب کاری هم میکرده) ، شوروی اسیر میکرده! حالا این میان شما نگران این هستید که سربازان SS چرا از هیئت منصفه و حق داشتن وکیل و اینها برخوردار نبودند؟ به همان دلیل که الان خالد شیخ محمد و ابو زبیده ۱۰ سال است در زندان بدون محاکمه هستند ، در سال ۲۰۱۳ ، در آمریکا قانونی هست که نیروی متخاصم دشمن را ارتش آمریکا میتواند بدون محاکمه تا ابد زندانی کند! حالا شما ۷۰ سال پیش شوروی را گیر دادید که چرا سربازان آلمانی را اسیر کرده؟البته این توجیهات اخلاقی ارزانی هوادارانش و من سهمی در آن نداشته و نخواهم داشت.
National Defense Authorization Act for Fiscal Year 2012 - WiKi
من این مطلب را در پاسخ به اعتراض شما دربارهیِ استفادهیِ آمریکا از تکنولوژی و دانشمندان نازی گفتم، دوستان بحث رو آنقدر چرخاندند که الان این سخنان را میزنند تقصیر من که نیست.
همینطور گمان نکنم و نمیکردم لازم باشد تفاوت ورماخت رو با اس اس توضیح بدم و اینکه چرا مقایسهیِ ایندو از نظر تعداد و دست داشتن در جنایات و خطرناک بودن و...مضحک هست.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound