11-14-2013, 10:32 PM
Theodor Herzl نوشته: آمریکا و انگلیس از کمپها از سال ۱۹۳۹ اطلاع داشتندلازم است معنی "اطلاع همگانی" را توضیح دهم؟!!!
Theodor Herzl نوشته: در زمان جنگ جهانی دوم قوانین مربوط به جنگ که مثل امروز نبود ، کشورها از طریق total war جنگ میکردند ، خود آمریکا ژاپن را با خاک یکسان کرد ، انگلیس شهر اسن را تبدیل به پودر کرد ، جنگ بین ملتها بود و هرکه هرچه از ملت دیگری دستش میآمد میکشت!
Total war - WiKi
خیر این سخنان اگر در پاسخ به اشارهیِ من به تفاوت فاحش رفتار در جبههیِ شرق و غرب است به هیچ وجه آنرا توجیه نمیکند، البته تا اینجا که با دوستان بحث میکردید که ژاپن با 20 بمب اتم دیگر هم نابود و تسلیم نمیشد، حالا آمریکا ژاپن را نابود کرده بود؟!!
بعد هم ما دربارهیِ رفتار بعد از جنگ صحبت میکردیم، هلوکاست و کارکشیدن تا مرگ از اسیران طرف مقابل (طبق اعلام خودشان تا 10 سال بعد از جنگ) را نمیشود با درسدن و هیروشیما مقایسه کرد؛ و البته من از بمباران اتمی ژاپن حمایت نکردهام، عزیزان هستند که آنرا اخلاقی میدانند و مشکل دوبله برای خودشان است !!
Theodor Herzl نوشته: من از ارتش شوروی به این دلیل دفاع میکنم که کورش و میلاد میخواهند نقش شوروی در شکست هیتلر را هیچ جلوه بدهند و بگویند آمریکا و انگلیس همه کار را کردند که این حرف اگر از روی نا آگاهی نباشد دروغ تاریخی محض است ، بروید در مورد جنگهای تن به تن سربازان ارتش سرخ با نازیها در برلین بخوانید تا فداکاریهای آنها را ببینید ، آمریکاییها و انگلیسها هم در مثلا نبرد نورماندی هم فداکاریهای بسیاری کردند و من آنها را acknowledge میکنم ، مشکل این هست که کورش و میلاد به نا آگاهی یا به دروغ و بخاطر مشکل داشتن با چپ ، تمامی تاریخ را انکار میکنند.اینها واضح نبودن استدلال در سخن و حتی تناقض شما را توجیه نمیکند، من گمانم به جدی بودن طرفین در بحث بود که وارد آن شدم، اگر فقط کل کل و ادب کردن طرف مقابل به قیمت چرت و پرت گفتن است که ...
مشکل شوروی با آلمان با فاشیستی بودن و غیراخلاقی بودن آن نبود، به این برمیگشت که اساسا آلمان هدف انقلاب بود تمام داستان و حتی خود سرکار آمدن خود نازیها را پیرامون همین باید درک کرد.فداکاری را هم سربازان هر طرف کردهاند، این شما هستید که فداکاری سربازان را به ایدئولوژی پیوند میزنید و ربط میدهید نه ما!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound