11-08-2013, 01:33 PM
Nevermore نوشته: این بدیهی است که بیشینه ی دختران از پورن بدشان می آید.خب البته دیدگاه دختران سنتی ِ ایرانی با همان دختران اروپایی و آمریکایی متفاوت است.اما محبوبیت ایشان فقط به دلیل پورن استاری نیست.ایشان چند تا فیلم غیر پورن هم بازی کرده اند و کلا شخصیتی بسیار معروف هستند برای خودشان.به طور مثال یک فیلمی هم با لیندزی لوهان برای سال بعد بازی کرده اند.این است که جذابی ایشان برای دختران صرفا به خاطر بازیگری ِ پورن نیست.این اصطلاحات "دادن" و "گرفتن " و اینها هم توصیف کننده ی یکسویه بودن سکس است که شوربختانه باور غالب زنان است.سکس دو سویه است و هر دو لذت می برند و باکرگی و "تنگ بودن"(!) هیچ فضیلتی برای کسی نمی آورد.در ثانی شما به کشش ناشی از آلفا بودن ایشان هم توجه کنید.
یکم اینکه شما در آغاز جُستار گفتید نگرتان به یک پورنستار چیست؟ من هم نگرم را گفتم،
به دید من زنهای این صنعت جنده هستند و مردان آن هم نکبت و دوچندان منفور!
دوم اینکه من این "هنرپیشه" (!) را نمیشناختم و نمیدانم چرا میگویید آلفاست؛ شما برای
من بگویید ویژگیهای یک آلفای راستین چیست و چه چیزی ایشان را براستی آلفا میکند؟!
سرکار اوروبوروس که آلفا را نری میدانست که صرفا با رانههای زیستشناختی خودش مادهها
را جذب میکند! این تعریف اگرچه درست است، ولی تنها شامل نر آلفا در جانوران دیگر به جز
هوموسپینزها میشود، در هوموها فرایندهای و رانههای دیگری آلفا بودن را مشخص میکند!
سوم اینکه گزارههای "دادن" و "گرفتن" هیچ ایرادی ندارد، من هم نگفتم باکرگی ارزش است،
تازه چه بسا با باکرگی و این چرندیجات به سختی هم مخالفم! این هم از دید یکسویهی شماست
که لابد هرکسی با پورنو مخالف بود هم باکره است هم دختر سنتی، نمیدانم برچه پایهای این
را میگویید، حوصله هم ندارم سفستههای شما را بیرون بکشم و جدا جدا بدان اشاره کنم.
kourosh_bikhoda نوشته: این که میشه مالکیت خصوصی ابزار تولید!
آفرین، این میشود بهرهکشی در بستر مالکیت خصوصی!
Catwoman: from here, Bane's men patrol the tunnels. And they're not your average brawlers
Batman: Neither am I
Batman: Neither am I