10-22-2013, 12:29 PM
folaani نوشته: خب همین که میگی نشون میده اون قانون بکش یا کشته شو نیست، یعنی مطلق و فقط همین نیست.
ببینید قوانین بازی چنین است:
سیستم کمونیستی >
انعطافپذیری سیاسی : اندک
انعطافپذیری اقتصادی: اندک
انعطاف پذیری فرهنگی: زیاد
سیستم کاپیتالیستی >
انعطافپذیری سیاسی: زیاد
انعطافپذیری اقتصادی: اندک
انعطافپذیری فرهنگی: زیاد/اندک
راهحلی که در بحران اخیر برای جلوگیری از فروپاشی کامل نظام پیش گرفته شد درمان بیماری نیست، بلکه تزریق مورفین به بدن بیمار است برای جلوگیری از درد کشیدن بیشتر آن. به احتمال بسیار قوی، ما همه هنوز در حال مُردن هستیم، اما دیگر حسش نمیکنیم، یا کمتر آنرا حس میکنیم. از آن مهمتر، این راهحل یک چارهی تماما سیاسی و در تضاد با تمام قواعد سرمایهداری بود، نه یک چارهاندیشی اقتصادی.
میزان جوابگویی آنهم یکسره وابسته است به میزان آسیبی که به سیستم وارد آمده، که دائم درحال افزایش و انبساط خواهد بود زیرا هرچه میزان ثروتی در گردش بیشتر بشود، سقوط شدیدتر خواهد شد(قانون جاذبه). پس از عبور از این بحران مقطعی، ما احتمالا دوباره شاهد یکی دو دهه رشد مداوم خواهیم بود که اینبار ثروت موجود در شریانهای سیستم را حتی بسیار بیشتر خواهد کرد و در پیرو آن، ریسکهایی که برای افزایش حداکثری این ثروت برگرفته میشوند را دیوانهوار تر، و در پی همهی اینها، سقوط را بسیار شدیدتر از آنچه دولت بتواند از طریق مازاد دسترنج قشر متوسط(مالیات)، اقتصاد، یا اقشار پائین جامعه را نجات بدهد و از رسیدن آسیب به جاهایی که میتوانند کُل ماشین را به خاطر بیاندازند جلوگیری بکند.
اینرا هم فراموش نکنید که در این راهحل همچنان میلیونها انسان کار و خانه و زندگی خود را از دست دادهاند، همهی آنچه داشتند بدلیل قمار بازی فلان مدیرعامل و بهمان بورسباز برباد رفت و یک نفر قادر بود زندگی و آیندهی میلیونها انسان را با یک تصمیم اشتباه به خطر بیاندازد. بگویید چنین وضعیتی چگونه میتواند اخلاقی باشد؟
زنده باد زندگی!