10-15-2013, 04:33 PM
دوستان چون از 13 تا برگه 4 تا 11 رو نخوندم نگرشم رو نمیگم. ولی اگه باور دارید نازی ها مردمی ستمگر و از بیخ دیوانه بودند ... بهتر است بدانید گاهی ما یک چیز را درنمییابیم چون خیلی از نزدیک مینگریم .... آیا میدانید یهودی ها و لهستانی ها پس از جنگ جهانی خیلی آلمانی ها را آزار میدادند؟آلمان چون مقصر شناخته شده بود به سختی گوشمالی شده بود... اگر کتاب نبرد من را خوانید درمیابید که چقدر مردم آلمان ازرده بودند... در لهستان آلمانی ها شکنجه میشدند.... در اتریش هم نژاد آلمانی به سختی میزیست. خیلی از یهودیان میخواستند تمام آلمانیان را عقیم کنند! نازی بود که برخواست و آلمان را از این بدبختی به بزرگترین کشور جهان رساند!
اکنون هم این یهودیانی که هیتلر نکشته میبینیم چه جاندارانی هستند!
bbc و manoto هم درباره نازی ها چیز زیاد گفته اند... که چرت و پرت در آنها بود که نشان میداد دارند عقده های درونی خود را رها میسازند! برای نمونه میگفتند بچه ها ناخوداگاه از نگاه به چشمان هیتلر میترسیدند. آمریکا 2 تا شهر رو با خاک یکسان کرد مردم بیگناه کشت نه سربازارو ... هنوزم مردم ژاپن از این بمب ها رنج میبرند.
بهتر است به جای باور کردن گفته های این و اون دشمنان خودمون رو بشناسیم. کیا از ایرانیا بدشون میاد؟ آلمانیا؟ یهودیا؟ عرب ها؟ آمریکا؟ روس ها؟
چه کشوری بود که به ایران تاخت و به زنان تجاوز کرد و نامردانه کشت؟ کدام کشور است که به آمریکا گفته نفت ایران رو نخره و بیاد از ما بخره؟
اگه از من بپرسی هیتلر در زمان خودش بهترین رهبر جهان بوده! heil hitler
پارسیگر
اکنون هم این یهودیانی که هیتلر نکشته میبینیم چه جاندارانی هستند!
bbc و manoto هم درباره نازی ها چیز زیاد گفته اند... که چرت و پرت در آنها بود که نشان میداد دارند عقده های درونی خود را رها میسازند! برای نمونه میگفتند بچه ها ناخوداگاه از نگاه به چشمان هیتلر میترسیدند. آمریکا 2 تا شهر رو با خاک یکسان کرد مردم بیگناه کشت نه سربازارو ... هنوزم مردم ژاپن از این بمب ها رنج میبرند.
بهتر است به جای باور کردن گفته های این و اون دشمنان خودمون رو بشناسیم. کیا از ایرانیا بدشون میاد؟ آلمانیا؟ یهودیا؟ عرب ها؟ آمریکا؟ روس ها؟
چه کشوری بود که به ایران تاخت و به زنان تجاوز کرد و نامردانه کشت؟ کدام کشور است که به آمریکا گفته نفت ایران رو نخره و بیاد از ما بخره؟
اگه از من بپرسی هیتلر در زمان خودش بهترین رهبر جهان بوده! heil hitler
پارسیگر
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
انتونیو ویوالدی