10-13-2013, 01:37 AM
sonixax نوشته: این سخن شما :
در پاسخ به این است :
قاعدن "اینها" اشاره به یک نفر نیست .
سخن را از بافتار بیرون آوردید, سخن این بود که "اینها" کاری را برای من و شما نکردهاند, هر چه کردهاند بهرهکشی بوده و برای سود شخصی و پُر کردن جیب خودشان:
اینها, بویژه Steve Jobs که یکی از کثیفترین و پستترین آدمهای روی زمین بود ...
«بیل گیتس» هم بروشنی برای همهیِ این پول که خودش کار نکرده, کارگران اش کار کردهاند و بهرهیِ افزوده را او به جیب زده و شده پولدارترین آدم جهان, ولی چون بسرشت
نیک بوده و فزونخواه هم نیست هم کارهای خیریهای فراوان کرده (که همان را دربارهیِ Steve Jobs گفتیم, روز یکم که برگشت Apple گفت هزینهیِ بیخود هستند), ولی در
سرانجام کار این نیکخواهیها در مایههایِ "صدقه" دادن هستند, هنگامیکه سامانه نباید از بیخ بهرهکشد که دیرتر بخواهد زیرِ نام "نیکخواهی" و نمیدانم "صدقه دادن" به مردم بازگرداند!
از همینرو نیز همانجا گفتم رویکرد Jobs را من بسیار بیشتر میپسندم, زیرا چنانکه اُسکار وایلد بزیبایی گفته بود:
Just as the worst slave-owners were those who were kind to their slaves, and so prevented the horror of the system being realised by those who suffered from it, and understood by those who contemplated it, so, in the present state of things in England, the people who do most harm are the people who try to do most good" while preserving the system....
درست همانجور که بدترینِ بردهداران آنانی بودند که با بردههایشان مهربان بودند, و از همینرو از دریافت دهشتناکیِ سامانه برای رنجبَران, و از دریافت سازوکار آن برای اندیشگران, پیشگرفتند, پس در ایستار کنونی چیزها در انگلستان نیز, مردمیکه بیشترین آسیب را میرسانند همانهایی هستند که میکوشند بیشترین نیکخواهی را داشته و همزمان به پایستگی سامانه میافزایند ...
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns