10-10-2013, 02:37 PM
یه نفر نوشته: یکی از دلایلی که قهر کردی همین بود که دوس داشتی به آلیس سواری بدی. دیدی ناراحت شد و قهر کرد ( که به حق ناراحت شد) تو هم قهر کردی!!
این رفتارت نشونه بارز یک نوع سواری دادن به زن هست.
دنبال زن رفتن است!!
ها ها هااا :-))
:e057:
این پست را ندیده بودم. چنانکه میبینیم بانو [MENTION=286]آلیس[/MENTION] اینجا نیستند و من هستم, پس کاری به رفتن یا آمدن ایشان نداشته; تازه ایشان زمانیکه بودند هم
سالی, ماهی یک پیکی میفرستادند که همان را هم ٦ ماه دیرترش از من یا دیگران میخواستند بزدائیم, پس اگر همچنان اینجا بود نیز خود به خود در گذر زمان ناپدید میشد!! ((:
در دفترچه من برای کاریکه درست میدانستم — حقِ کاربر در زدایش همیشگی پست هایش در بازهیِ داده شده — کوشیدم و بس.
خود شما را هم که دیدید آنجا در fb فزونخواهی و سر و سدای بیخود کردید از سر باز کردم و گفتم دیگر آنورها پیدایتان نشود! (:
رویکرد یک پسر کامیاب در زندگی نیز همواره آماروار (statistical, serendipitous) است, یعنی همچون من, باید بکوشد میان ١٠٠٠ دختر در ١٠ تایشان (١ درسد) کامیاب باشد و هرگز روی یک دختر گیر* بیخود ندهد.
* پ.ن.
این آموزه را میتوانید در زندگی نیز به کار ببرید; شما میتوانید ١٠٠٠ کار گوناگونی بیاغازید و در ١٠ تای آنها بسیار خوب باشید, یا میتوانید یک کاری بیاغازید و روی آن بیخود پافشرید تا جاییکه سرتان به سنگ بخورد.
یا در دیدگاهی دیگر, هرکس آتاویهایِ گوناگونی برای خود دارد و اگر روی آنهایی که اسپاگتیدادی آتاو است زمان بگذارد و آنها را
بهتراند, بسیار رویکرد کامیابانهتری در زندگی داشته تا اینکه روی یک کاری که چندان خوب نیست گیر بیخود داده و دست از آن نکشد.
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns